OurFashion

Jimmy Choo a következő télre

2009.július.15. 19:57

*Bianka*

1 komment

"Óh, ha egyszer lehetne egy Jimmy Choo-m!" - szoktam felkiálltani, amikor meglátom a cipőkirály legújabb kreációit. Most azonban csak összetettem a két kezem és rimánkodtam egy sort, hogy bárcsak valami hasonlókat tervezne Jimmy a H&M-nek, mert akkor mindet megvenném. Na jó, nem mindet, mivel a mostani kollekcióban is van egy pár elvadult darab (pl.: utolsó kép), de a klasszikusok annyira gyönyörűek, hogy sosem tudok betelni velük. Az idei kedvencem a második fotón látható cipő. Nem meglepő természetesen, hogy térd fölötti fazonú csizmák tucatját találjuk a téli kollekcióban, mivel a fashion weekekről már tudhatjuk, hogy az lesz a következő hideg évszak trendje.

Megosztás:
1 komment

Címkék: cipő jimmy choo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honeycutt (törölt) 2009.07.15. 22:36:51

szépek, de ezekkel a sarkakkal max. a nyújorki utcákon szaladgálhat carrie bradshaw, Budapesten az első lépésnél pofára esne.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása