OurFashion

Melissa műanyag álmai

2009.július.06. 16:01

**Anna**

7 komment

Már nem újdonság, hogy egy drága cipő nem csak bőrből, hanem műanyagból is készülhet. Melissa pedig a végletekig kiaknázza a lehetősségeket, hiszen nem csak egymaga tervezget hatalmas gyárkomplexuma számára, hanem híres-neves tervezőkkel is együtt dolgozik. Az idei nyári kollekció darabjainak megálmodói között van Zaha Hadid, Vivienne Westwood vagy J. Maskrey. És igen, a punk királynő már ismereres darabjai is ennek a kollekciónak a részét képzik. Formákban nincs határ, az összes létező valódi cipőformát kiönötték műanyagból, még a férfi cipőhöz hasnolő fűzős változatot is. A különleges kollekciónál nem csak a kész termékeket vizslathatjuk kritikus tekintettel, hanem az inspirációt, az álmot is megnézhetjük egy kisfilm formájában. Ha még ennél is többet szeretne valaki tudni, külön leírást is talál a kialakulás miértjéről és hogyanjáról. Nézegessétek meg a plasztik álmokat, mert egészen az ovis szandáltól a hódító magassarkúig terjed a skála.

Sorrendben a tervezők álmai:Fernando és Humberto Campana, Alexandre Herchcovitch, Zaha Hadid, J. Maskrey,

http://www.melissaplasticdreams.com/

Megosztás:
7 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuuli (törölt) 2009.07.06. 20:31:46

Kérem szépen a legutolsót...most! :)

nastasya 2009.07.06. 21:11:00

nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen fekete-fehér cipőt hol lehet kapni? már nagyon régóta szeretnék, de még nem találtam. nem a műanyag verzióra gondolok, hanem rendesre.

aritititi 2009.07.07. 08:53:20

nekem van, gyujtom :) westwood es alexandre herchcovitch is tervezett nekik. nagyon kenyelmesek, meglepo, bar eddig csak szandalokat vettem.
nastasya: golfcipo felere gondolsz? ebay?

SugarPoppy 2009.07.07. 13:57:55

utolsó előttit ide nekem plíííz..annyira kéneee:D

☺Lili☺ 2009.07.08. 12:04:35

én meg a másodikat és nem agyalnék többé, hogy milyen cipőt vigyek esőre...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása