OurFashion

Paul Smith táskái kalandozó férfiaknak

2009.június.30. 22:36

*Bianka*

6 komment

 Paul Smith szerint nyár elején csupán egy fontos ruhadarabot kell beszerezni egy férfinak, egy táskát, amivel aztán az egész évszakban járja a tengerpartot, az országot, vagy esetleg az egész kontinenst. Szerinte a táska határozza meg, hogy milyen hangulatú lesz a nyarunk. Természetesen erre gondolva, több alternatívát is kínál a kalandozni vágyó férfiak számára.

Az első a már "megszokott" minis változat. Szerintem ezt jobban már csak egy valódi Paul Smith dizájnú, új minivel lehetne fedobni és irány a tengerpart. Ha a járgánnyal már redelkezünk, akkor már csak 230 font kell ehhez az kézi-utazó táskához.

A második táskát egy olyan férfihoz tudom elképzelni, aki szinte képtelen megvállni a farmerjától és minden összeállítást ahhoz tervez meg. Ez a 210 fontos kiegészítő tökéletesen passzolna egy ilyen stílushoz és ráadásul már olyan, mintha be is pakoltunk volna...

Jöjjön a harmadik lehetőség egy koptatott, angol zászlós, absztrakt táska, amit bármely fesztiválózó kezében el tudok képzelni első nap, minden belefér amire szükségünk lehet, kellőképpen különleges de mégsem túl feltünő. Kell ennél több?

Végül, ha valaki nem bulizná és utazná át az egész nyarat, annak is tartogat valamit Smith, méghozzá egy különleges laptop táskát, amivel kissé fel lehet dobni a forró, dolgos hétköznapokat. Ez a darab 90 font.

És végül, ha már az utazásról van szó Paul még egy fontos dologra figyelmezteti a férfiakat, semmiképpen ne induljanak el a legújabb, exklúzív, limitált szériás fényképezőgépe nélkül, amin halszemoptika is van és mindössze 70 font.

 

Megosztás:
6 komment

Címkék: táska férfi divat paul smith

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2009.07.01. 00:38:45

Nekem egyik sem tetszik.
Talán még a laptop táska...

Hyden 2009.07.01. 00:53:46

Nekem tetszenek, de nem tudnám mivel hordani, valahogy nem vág a stílusomhoz.... De a fényképező mindenesetre kurvajó, és elfogadnám :)

angyal9 2009.07.01. 07:21:52

A farmeros és a laptoptáska!!!!!!!! KELL!!! (Bár nő vagyok.)

LuPuS 2009.07.01. 10:41:27

a laptop táska jöhet

Kaland az élet ,de a konzervatív megjelenés (JAMES BOND):
bagwhiz.com/other-designer-bags/dg-dolce-gabbana-work-bag/

Lazán,mint LuPuS(majdnem annyira híres,mint James Bond):
www.brandfashionline.com/product.asp?id=547

MIcsurin 2012.02.20. 10:19:30

bármelyiket látnám meg egy pasi kezében,jót nevetnék:D
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása