OurFashion

OurAd - körkép a legfrissebb Gucci, Marc Jacobs, Armani és D&G hirdetésekből

2009.június.15. 10:03

fashionista

5 komment

A kérdésem az lenne, hogy benneteket melyik ösztönöz leginkább a vásárlásra?

A Gucci plakátján Anja Rubik pózol, de hétfő reggel kilenckor el sem tudok képzelni ennél unalmasabb hirdetést. A fotósok: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Raquel Zimmermann viszont Marlene Dietrichként pózól - rendkívül tetszetősen - a Giorgio Armani őszi kampányában. Tetszik az a titokzatos arckifejezés, az a sötét rúzs, és azok a kesztyűk is lenyűgözöek!

Most pedig jöjjön egy kis szín, azaz Marc Jacobs kampányfotói: Ajuma Nasanyana, Irina Kulikova, Kamila Filipcikova, Natasa Vojnovic és Olga Sherer főszereplésével. A Fotóst már megszokhattuk: Jürgen Teller fényképezte a nyolvanas évek particica stílusában felöltöztetett lányokat.

A D&G szokás szerint nagyon mozgalmas kampányfotót készített, ismert arcokkal megspékelve: Eva Herzigova áll fűzőben, a férfimodellek (David Gandy, Noah Mills, Adam Senn, Julienne Quevenne) közt a legérdekesebb szereplő Madonna 'játszópajtása', Jesus Luz. A helyszín sem rossz: a Gleason's Gym, ahol hajdanán Mohammad Ali is edzett.

Forrás: Fashion Copius, Sassybella, FabSugar

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2009.06.15. 10:43:33

Engem az utolsó elgondolkoztat. Mint fotó is rengeteget elárul a készítőkről. Mind a szereplők, a design, de még a beállítások is profik. Engem az ilyen képek ösztönöznek jobban. Amikor él a háttér is, és velük a szereplők. Nagyon tetszik.

Hyden 2009.06.15. 10:58:02

Konkrétan mindegyik unalmas... tipikus. Semmi elrugaszkodottság. :(

☺Lili☺ 2009.06.15. 11:46:14

Uncsiiii! Kifejezetten röhögtem Heszusz frizuján! És hogy ti is röhögjetek most bevallom: azóta imádom Eva Herzigovát amióta olvastam egy cikkben, hogy sokáig tartott, míg megbarátkozott a lefittyedő felső szemhéjával!

LuPuS 2009.06.15. 11:57:28

D&G fotók ,szinte önnön magukat másolják mint az őszi-téli kampányfotóknál(jelenleg ez a képernyőkimélőm)

Katona Éva 2009.06.16. 13:30:44

a D&G nekem sem tetszik - viszont marc jacobs-ot imádom. szépek a fotói, imádom a stílusát
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása