OurFashion

Sminkpéntek

2009.június.05. 12:37

fashionista

6 komment

Bizony lányok, ismét itt egy újabb adagnyi gyönyörűség, végre már az őszi kollekciókból. Melyikre csapnátok le legszívesebben?

UPDATE: A Dior legújabb, őszi kollekciójának első képei is megérkeztek. A Jazzclub sztárterméke a hatszínű szemhéjpúder-paletta lesz, amely lilás és füstös árnyalatcsaládokban lesz kapható. Persze azért a szájfényeik sem rosszak...

Tengerkékek, jeges pinkek és egy kis meleg korallszín - ezek jellemzik a legjobban a Givenchy Les Poétiques nevű őszi kollekcióját. A kilencrészes szemhéjpúderükkel egészen elképesztő színharmóniák festhetők, a rúzsok pedig nedvesen csillogók - gyönyörűen sikerült termékek, virágszirmos csomagolásban.

A Guerlain sminkek csomagolása, mintája és luxus kivitelezése mindig lenyűgöz (és az áruk is). Idén ősszel is Natalia Vodianova reklámozza majd ezeket a gyönyörű termékeket, amelyek közül talán a szemhéjpúder paletta a leglenyűgözőbb.

A Lancome Declaring Indigo nevű kollekcióját a francia forradalom inspirálta, a mélykék és arany színű szemhéjpúder-palettájukba konkrétan szerelmes lettem. Persze az az aranyszín selyempor sem rossz.

MAC Love that Look - ősszel érkezik ez a szemhéjpúder és szemceruza kollekció, amelynek az egyik legszebb darabja egy mély, piszkos tengerkék selyemfényű por, Strike a pose néven.

Az YSL ősz kollekciója nagyon dívásra sikerült:hangsúlyosak lesznek a szemek, málnaszínűek az ajkak és körmök, a járomcsontok pedig selyemfénnyel bevonva csillognak majd az őszi éjszakákon. 

Forrás: Temptalia, BritishBeautyBlogger, Kiss and Makeup

Megosztás:
6 komment

Címkék: mac beauty ysl smink dior guerlain givenchy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.06.05. 13:57:44

Juuuuj! Nemééér! Pont most? Amikor még a párducos akármimért sem jutottam el a MAC-be??? Többször elvesztettem a fonalat hogy mi is kéne! Legjobban az utolsó YSL paletta, a MAC szemhéj cuccai és a Lancome paletta nameg az aranyselyempor! Nade ez is már 4...

beryl 2009.06.05. 17:47:32

engem Natalia nyűgöz le mindig :)
olyan mesés

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2009.06.05. 18:54:10

jujj, nekem az a Dioros lakk borítású paletta kell! már kinéztem magamnak a sajtóanyagokban! szerintem mesés az a csomagolás!

Hyden 2009.06.05. 22:50:41

Jessica-t akaroooom :'((((((((

Zevaa 2009.06.06. 16:41:51

Túl jó sajnos mindegyik. Ráadásul nem csak a színek, hanem maga a csomagolás is isteni. [Lakberendezési tárgynak sem lenne némelyik utolsó...]

_ _ _ _ _ _ _

zevaa.com

☺Lili☺ 2009.06.07. 22:11:37

az a lakkos Dior paletta tényleg nagyon tuti!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása