OurFashion

Fiúk a kertből

2009.június.05. 09:45

**Anna**

10 komment

Fiúk, férfiak vagy bácsikák, sokkal kevésbé foglalkoznak azzal, hogy mit vesznek fel, mint a lányok, hiszen az ő dolguk, hogy a teli szekrény előtt állva szomorkodjanak azt mormogva: Egy rongyom sincs. Az "erősebb" nemnek nincs is olyan könnyű dolga, mint nekünk, hiszen sokkal kisebb kínálatból válogathatnak, ráadásul a stílusok választéka is véges. Elég csak a több emeletes ruhaboltokra gondolnunk, ahol szerényen a legfelső emeleten, vagy az egyik sarokban húzza meg magát a fiú részleg. Azonban külföldön már bártan kísérleteznek ők is elsőre talán túl nőies összeállításokkal, de a feminin és a férfias vonal keveredése most nagyon aktuális, tehát egy kis ötletesség nem fog megártani senkinek. Jobb lenne már kilépni a póló, farmer és tangapapucs árnyékából, kipróbálni valami merészebbet, és nem foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak rólunk.

Az olyan megnyilvánulásokat kellene elfelejteni és abbahagyni, amit egyik nap a magyar streetfashion oldalon kapott egy fiú. Bár tudom, hogy nem az öltözködés a világon, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a divat egy játék, amiben minden nap kicsit más lehetsz. Játszani pedig jó.

 

 

 

Megosztás:
10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CassiaGermanotta 2009.06.05. 11:34:29

a kettes számúra szavazok.
személy szerint a vitorlás stílus a kedvencem: vászoncipő, pamutpóló, laza de elegáns nadrág, ízléses színek.. mmm :)

betonpanda 2009.06.05. 11:37:32

az tényleg nagyon durva és elszomorító volt... és a szerkesztők továbbra sem állnak a helyzet magaslatán, már ami a moderálást illeti

LuPuS 2009.06.05. 12:05:47

1 kép az összeállítás jó(a cipő-zokni kivételével) ,de a gyermek akire ráadták erősebb szél és a kitéglázott nadrággal együtt elszáll

2.kép napközis srác elszabadult
3.kép nem tudom a nyakban legyen valami mindig,mint a törpe emósokon az arab fejkendő(szánalmas)
4 .kép nem tudom nekem a vászon rövidnadrág még mindig nem.és ha már itt van fotózva akkor legalábbegy kapát a kézbe

Hyden 2009.06.05. 13:30:20

Aranyos mind, főleg a kutyasétáltatós. Szimpatizálok ezzel a stílussal, mert én is hasonlóan öltözködöm. Szerintem ez még mindíg jobb, mint az egyen- oldalzsebes férfi halásznadrágok!!!! amiket gyakran látok még mindig... tudjátok amiknek ilyen összehúzható a szára. Ujjatlan felsővel és őszi vastagtalpú cipővel :S

macimez 2009.06.05. 14:23:01

a kommentem második fele vhogy lemaradt..szóvall a lényeg h tényleg szörnyűek a pasik itthon, tisztelet a kivételnek, és még csak nemis érdekli őket..néha akarok a barátomnak venni vmit ha van pénzem, de aztán rájövök h nem vagyok az anyja és nincs egy rongyom se(:

LJS 2009.06.06. 13:53:59

"Az olyan megnyilvánulásokat kellene elfelejteni és abbahagyni, amit egyik nap a magyar streetfashion oldalon kapott egy fiú"
erről hol lehetne többet megtudni?

Zevaa 2009.06.06. 16:37:35

Az első képnek "remekbe szabott", mondhatni zseniális a humora. Tök jó kedvem lett tőle.

Egyébként stílusra nekem is a második fiú jön be.

_ _ _ _

zevaa.com

andygibb 2009.06.06. 16:41:10

tényleg sokkal kevesebb a férfi ruha itthon ,mint a női, a másik észrevételem meg az ,hogy drágább is.
megjegyezném ,hogy gyakorlatilag heti rendszereséggel buziznak le,sőt egyszer
meg is akartak cipőzni!!!
pedig sztem egyáltalán nem buzis ruhákat hordok,sőt igazából a mostaniaknál merészebbeket is felvennék, de inkább nem hallgatom egész nap a hülye megjegyzéseket.
az meg végülis teljesen mellékes, hogy egyáltalán nem vagyok meleg.

gyz 2009.06.07. 00:49:23

@andygibb: neked nagyon rossz lehet. Egyszerűen nem értik, hogy te csak egy merész jó fej srác vagy.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása