OurFashion

Galliano téli meséje

2009.május.28. 17:05

**Anna**

4 komment

A kifutón hullik a hó, rejtelmes füstfellegek veszik körül a közönséget, szinte már érezni lehet a hideget és a szelet. Jeges fuvallat söpör végig a teremben, majd megjelenik az első modell a kanyarban. Arca babásan, fehéren, mégis ijesztően fest, akár egy kijevi horrorból előlépett játékszer. Ukrajnában járunk, tradicionális menyasszonyi ruhák zseniális újragondolásai járnak fel és alá a kifutón. A kollekció hideg színeit néha egy piros folt bontja meg, arany és ezüst részletekkel megbolondítva. Galliano mesél nekünk, mi pedig figyelmesen hallgatjuk, hiszen téli estéken ez így szokás. De senki nem álmosodik el, hiszen ébren tart minket a történet izgalma. Halkan esik a hó, szoknyák suhannak el előttünk, apró rézlemezek ütköznek egymáshoz, cipők kopognak a zene ütemére. Az ukrán és orosz modellek pedig rendíthetetlenül róják köreiket egészen addig, még a mesélő hangja halkabb nem lesz, még végül ő maga is megmutatkozik, akár egy holdbéli kapitány.

Megosztás:
4 komment

Címkék: john galliano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivárványbaba 2009.05.28. 17:52:23

az a kék ruha, és az utolsó előtti képen lévő ruha valami eszméletes, és a díszlet is gyünyörűűűűűűűűűűűűűű!!!!! :D

Bicska Maxi (törölt) 2009.05.28. 22:46:55

Én speciel a sminkjüktől akadok ki... Randák,mint a bűn! A rucik szépek, bár inkább csak kifutóra valók, jobb szeretem ha egy tervező olyat tervez,ami hordható is...
Amúgy jelmeznek simán felvennék egy ilyet, mert szépek! :)

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.05.29. 14:44:51

űűűűűűűűűű!
A Rézhegyek királynője jut a képekről eszembe!!!!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása