OurFashion

Csillogó ajkak

2009.május.26. 22:57

**Anna**

5 komment

Idén is különleges kollekcióval készült a Swarovski Crystallized vonala, hiszen tőlük független, sikeres tervezőket kértek meg, hogy alkotásaikhoz a kristályokat is használják. A száj, mint táska, kanapé vagy pénztárca nagyon befutott dolog, így nem túl meglepő, hogy Lulu Guiness angol tervezőnek is eszébe jutott, sőt, kollekcióinak meghatározó elemévé nőtte ki magát. Most pedig a Modern Romance kampány keretein belül teleragaszthatta a kis lepénylesőket csilli-villi kövecskékkel. Nem érzem azt a kell-kell-kell érzést, ráadásul a hullámos cipzár megoldás is elgondolkodtató egy cseppet. Inkább a saját számat szeretem színesre pingálni, az is éppen elég kihívás. Az első három kép az eredeti cuppanásról készült, csak hogy legyen viszonyítási alapotok. Plusz egy fotó, Katy Perrynek is egy rózsaszín darabb csillog a kezében, az ő stílusához szerintem tökéletesen illik.

www.luluguinness.com

www.crystallized.com

Megosztás:
5 komment

Címkék: swarovski

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2009.05.27. 06:45:59

Egy újabb hülyeség szerintem,akár egy szemérem ajak vagy egy fasz formájú táskát is szorongathatna( itt megint az maradiságomat emelnmém ki :D )

Kate PErry ,meg egy újabb divatos póló 3 év múlva,már a nem igazán fog azon dolgozni,hogy a pop ikonok nevét öregbítse....

Fannyh 2009.05.28. 14:33:26

Hol lehet beszerezni??

Lizzy01 2009.05.29. 19:09:24

szerintem jópofa- vannak fújossabb dolgok is itt..
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása