OurFashion

Bosszankodós hétfői körkérdés

2009.május.18. 11:04

fashionista

30 komment

Hangulat: kínomban nevetek. Reggel a vonaton megbüntettek, ugyanis a jegyem, ami teljesárú volt, és rá volt írva, hogy érvényes ma is nem tetszett a #&@=§ ellenőrnek, mivel az érvényessége máig tartott és nem mától. Komolyan, ki hallott már ilyet??

Ruhák: most lazázós farmer és póló, viszont estére megyünk az angol nagykövetségre vacsorázni (dress code: casual), így törtfehér egyenes szárú Mango naci, karamellszín Bershka blúz éás ugyanilyen árnyalatú cipő lesz rajtam krémszínű Mango táskával, Thomas Sabo nyaklánccal.

Smink&Parfüm:

makeup
 

Írd le a saját stílusod!: általában az aktuális színmániától függ (most épp pasztell-korszakom van) - egyszerű szabásvonalakkal, viszonylag kevés mintával egy letisztult stílus szerint öltözöm. Viszont szeretem a különleges strasszokkal, kövekkel, áttörésekkel, átszövésekkel díszített ruhákat, így mindig van valami apró érdekesség, ami különlegessé teszi egy-egy darabomat. Illetve viszonylag új dolog a kendőmániám.

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: Utálok cipőt vásárolni, próbálgatni. Nézni szeretem, de a procedúra, amíg találsz egy jót, számomra idegölő.

Íme a lista - osszátok meg velem a gondolataitokat!

Hangulat:

Ruhák:

Smink&Parfüm:

Írd le a saját stílusod!:

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:

Megosztás:
30 komment

Címkék: hétfő körkérdés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hyden 2009.05.18. 12:17:05

Hangulat: Haza akarok menni, és sötétedés előtt futni az erdőben a házunk mögött. Tegnap voltam egyedül, és egy kis jó zenével az iPOD-omon valami szenzációs érzés. Ez az egy amit sajnálnék elcserélni egy fővárosi élettel. Sehol egy ember, csak én és a csend.
Ruha: LEVI'S farmer, vitorlás cipő, szürke H&M ing, Armani oldaltáska.
Smink, parfüm: Jól is néznék ki, ha smink lenne rajtam :P, parfüm: Burberry Weekend (ezzel szoktam "átmenteni" a vasárnpi hangulatot hétfőre ;)
Saját stílus: Mindenben a legegyszerűbbet és a legtermészetesebbet szeretem, nem szeretem a feltűnő, hivalkodó olcsó dolgokat. Minden ruhám tetszik, és nem azért veszek fel valamit hogy megfeleljek,vagy megnézzenek az utcán, csak a kényelem a szempont, és hogy esztétikus legyen. Tetszenek a szép lehelletvékony anyagú vászonnadrágok (nem a lenvászon mert az hányás) és a férfiakon a szép vékony talpú szandálok, mokaszinok, vitorláscipők. A LANVIN sokaknak nem tetszik, de a tavaszi kollekciója szerintem maga a tőkély. Kérném szépen mindet.:

http://men.style.com/fashion/search/slideshow?slideshowId=ps_design_house1035mensshow1742RUNWAY&iphoto=0&event=show1742&designer=design_house1035&trend=

Egy dolog amit nem tudtál rólam: Hogy fitt vagyok (ezt én sem tudtam).

LuPuS 2009.05.18. 12:40:33

Hangulat:megint ötös ,pörgés ezerrel :)

Ruhák:Jó idő és az új szerzeményben tündökölök Len Armani nadrág,Len Burberry ing ,Th papucs csupa fehér

Smink&Parfüm:testápoló ,arcáploló krém még reggel JPG illatorgia

Írd le a saját stílusod!:nem követem a divatot,örök érvényű darabok :D, mint korábban is írtam,mert a világos és széjjel szabdalt farmer a divat nem fogom kihypozni és összevissza szabdalni az indigó kék farmerjaimat ,mert két hónap múlva nem lesz menő.

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:Az a jó tulajdonságom,hogy nincs rossz tulajdonságom(szerénység :D )


Amin mostanában jókat mosolygok,a márványfarmer amikor gyerek voltam akkor sem tudtam elviselni,de elég sokan rohangálnak benne(lemaradtam valami újabb agyviharról?)

macimez 2009.05.18. 12:56:02

Hangulat: szokás szerint álmos, de kellemes, illetve most feszengek h nincs egy burberry vagy lanvin cuccom se, deciki

Ruhák:bőrhatású cicanaci, rózsaszín tunika, h&m gyerekosztály csillogós szivecskecsatos öve, amely nekem derékra funkcionál(:

Smink&Parfüm:csak alapozó, pirosító és szempillaspirál, meg vmi kate moss illatminta ami finom

Írd le a saját stílusod!: egyszerű de színes és mindig van vmi mániám, most pl az állatminta(:

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: hát ez nem nehéz..utálom a coldplayt?(:

☺Lili☺ 2009.05.18. 13:02:53

Hangulat: nyomi blááá hétfős, kedvetlen, elszökni vágyós,
mávot kollektíven utálós, mélyen együttérzős :)

Ruhák: fekete bershka törökbasanadrág, pisztácia színű H&M rövidujjú felső, arany lapos lábujjközös pacsker (Retrock), Bambis nyaklánc

Smink&Parfüm: MAC kompakt (mint a képen), Givenchy Quadrat pirosító, pisztáciaszínű KIKO szemhéjpúder, fekete spirál
Szokásos Nina Nina Riccitől.

Írd le a saját stílusod!: Nem vagyok egy pasztell-lány, imádom az élénk színeket. Szeretem ha van rajtam valami, amit különlegesnek tartok szabásban, színben vagy motívumkincsben. Legyen az a mai bambi nyaklánc, vagy egy E.T.-s szoknya, vagy a Tipton - Karády napszemüvegem. Imádom a cukiságokat. Hogy milyen a stílusom? Hát olyan Lilis! :)
Egy dolog, amit nem tudtál rólam: a gránátvörös hajszínezőt tartottam életem legnagyobb divatbűnjének :D

Pikk Dáma 2009.05.18. 13:19:55

Hangulat: Szuper: hatékony, még a munkát is élvezem :)

Ruhák: Fekete csipkeleggings, fekete szatén balerina, fekete szatén tunika rövid denevérujjal. És egy hosszú ezüst láncon egy csomó színes mütyür.

Smink&Parfüm: Fekete tus, szempillaspirál.

Írd le a saját stílusod!: Egyszerűség és praktikum egy kis plusszal. Legalábbis törekszem rá:)
Sok farmer, balerina, pamutpóló, de így azt is szeretem, ha néha ki kell öltözni.

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:

macimez 2009.05.18. 13:35:49

@☺Lili☺: e.t-s szoknya nálam is beköszön(: retrock?(:

Hyden 2009.05.18. 13:42:04

@macimez: Értettük a célzást :)

Lisanne · http://klassdsign.com/ 2009.05.18. 13:59:06

@Fashionista: mélységesen megértelek, már én is jártam igy. Azért nem fogadják el, mert az ellenőr nem tudhatja, hogy előző nap nem-e utaztál már vele, csak nem ellenőrizték. Kvázi vissza kellene váltani, de sajnos kétlem, hogy a pénztáros néni szintén elhinné nekem, hiába ez az igazság.
A múltkor én 300 Ft helyett fizettem 2300 Ft-ot, mert nem vártam meg a köv. vonatot és a kalauztól próbáltam volna megvenni a jegyet, amit a szabályok szerint csak pótdijjal lehet.
Bosszantó és nem a pótdij, hanem az egész hozzáállás.

*Hangulat: olyan semmilyen, főképp nyugodt, mert feltöltött a hétvége.


*Ruhák: csőfarmer, barna lapos szandál, ujjatlan pöttyös Topshop felső és piros kardigán.

*Smink&Parfüm: csak szemceruza és pilla festék / parfüm nincs most

Írd le a saját stílusod!: hangulatfüggő, de legfőképp színes, kényelmesen nőies, játékos, néha bohókás. Szeretek csak apróságokat kiemelni, hogy az érvényesülni tudjon a többi mellett.

*Egy dolog, amit nem tudtál rólam: lényegében mármin el tudok érzékenyülni és pityeregni rajta.

Sharwyn 2009.05.18. 13:59:39

Hangulat: Jó, sikerült a fejlődéslélektan zh :)

Ruhák: Most én is kezdek feszengeni, mert az egyetlen márkás cucc ami rajtam van, az a standard fekete Converse ox-om. :P Amúgy sötétkék, egyenes szárú farmer fekete pántos toppal, reggel pedig volt rajtam egy feszülős, tört mintás fekete háromnegyedes ujjú ing is.

Smink: A fekete mellé rózsaszínhez volt kedvem, úgyhogy sminkben a pasztell dominál.

Írd le a saját stílusod!: Nem követem a divatot, ha tetszik valami, megveszem. Régen túl sok feketét hordtam, most már imádom a színes holmikat. Ja, és mostanában igyekszem nőiesebben öltözni, úgyhogy ennek örömére ma elmegyek megvenni életem első utcai magassarkúját :D Legalábbis remélem, hogy sikerül, ugyanis cipőt vásárolni én is utálok...

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: ez nálam se nehéz, legyen elég annyi, hogy egyik kedvenc elfoglaltságom a buborékfújás. :)

☺Lili☺ 2009.05.18. 14:36:28

@macimez: naná! :) a szürke/neonsárga!

macimez 2009.05.18. 14:40:35

@Hyden: nem rosszindulat volt, eszembe sincs, ne értsd félre(: de azért örülnék ha énis írhatnék vmi ilyet(: majd ha megnövök

macimez 2009.05.18. 14:41:27

@☺Lili☺: pontosan. egyforma akkor(:

betonpanda 2009.05.18. 14:47:31

Hangulat: nihil, semmihez sincs kedvem, se főzni, se elindulni, tanulni az államvizsgára végképp

Ruhák: 100 éves kikopott Zara farmer (addig fogom hordani, míg tényleg le nem szakad rólam), szürke atléta, lóherés szerencsenyaklánc

Smink&Parfüm: szokásos, nyári parfümre meg még vadászok...

Írd le a saját stílusod!: hm. újabban radikálisan elkezdett egyszerűsödni, színekben is, viszont szeretem az érdekes szabásokat. de persze az álomruhatárhoz kéne vastag pénztárca is :(

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: vannak mániákus dolgaim, pl. ruhát teregetni szigorú szimmetria szerint szoktam

Hyden 2009.05.18. 14:54:52

@macimez: Jólvan :) Már majdnem küldtem egy mellbimbócsavarást büntetésképp. :P

Cseeresznye 2009.05.18. 15:17:11

Hangulat: Azt hiszem ahhoz képest, hogy ma indult el a fogyókúrám nincs semmi gáz.
Ruha: Világos gas farmer, Krémszinű kivágott orrú, sötétbarna sarkú cipő a, Bershka felső, világosbarna, kagylóalakú hatalmas krémszinű táska, aminek pont olyan barna a fogója, mint a cipőm (Áldom az eget, hogy megtaláltam) Hatalmas krémszinű fülbevaló és egy hosszú H&M szintén krémszínű kabát, mert ma egy kicsit csepergett az eső.
Smink: Enyhe bézs smink, hatalmas szempilla
Parfüm: Calvin Clein Euphoria, az uj tavasi limited edition:D
Stílus: Krémszínű és világosbarna. Bézsbézsbézs, minen mennyiségben. Szeretem a nőcis ruhákat, de mostanában nem vetem meg a tornacipőt sem, persze ez attól függ, hogy hol jelenek meg. Például érettségin nem díjazták, hogy az egyenblúz és szoknya helyett Zara szoknyába és egy Guess ingbe bújtam. De ugy kacsingatott rám a szekrényből.
Amit nem tudtál róla: Igen túlsúlyos vagyok, és nehezen találok magamra ruhát, ugyhogy ezeket fel kell dobnom kiegészítőkkel. De legalább nincs mindenkinek hasonló cucca mint nekem!

szivárványbaba 2009.05.18. 15:53:14

Hangulat:ez nem jellemző rám, de most *********** utálok mindent és mindenkit. korán reggel fölkeltem mivelhogy korepetálnom kell egy dilis tyúkot elindultam tök korán a suliba mire kiderült, hogy a nyomoronc liba beteg lett ( mivelhogy dogát írtunk és ő utál dogát írni).

Ruhák:halászgatyó, nyakbaakasztós babarózsaszín topp, fölötte egy szürke, laza póló, balettcipő

Smink&Parfüm: smink:egyszerű rózsaszín árnyalatok, csöppnyi arcpír, krémes szájfény
parfüm: B.U.

Írd le a saját stílusod!: most a balettcipős-buggyosújjú-kendős-kicist elegánsabb-nőies-korszakomat élem

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:ha dühbe gurulok nem ordítok , nem beszélek, csak hang nélkül sírok. Meg mpst élem a rocker korszakomat. Linkin parkot hallgatok.

V (V is for vanity) 2009.05.18. 16:21:04

Vonatozással kapcsolatban mostanság folyton ilyeneket hallok... El is veszik a kedvet az utazástól. ( Egyébként ilyen esetben, meg kell próbálni kidumálni, tesómnak sikerült a 6000ft-os büntetést ledumálni-mondjuk tesóm bárkinek elmagyaráz bármit és el is hiszik,hogy neki van igaza:) )

Hangulat: Államvizsgára hangolódom....lassan megy. Ennek ellenére jó a kedvem, boldogság.

Ruhák:világos Next csőfarmer, fekete-fehér csíkos atléta, fekete-fehér csikos lapos cípő (Hollandiából), világoskék féldrágakő fülbevaló

Smink&Parfüm: világoskék szemceruza, halvány szájfény
Chevignon Che Pure Elle

Írd le a saját stílusod!:Ez nehéz kérédés. Szeretem a színeket, de a fekete- fehér örök szerelem. Imádom a divatot, viszont nem szeretek csak divatból öltözködni, kell valami plusz.( utálom az utcán közlekedő klónokat-remélem értitek). A kevesebb néha több.

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: Hiszek benne, hogy egy jó hajvágás alapvető és sokszor az utcán mászkáló hosszú hajú lányokat, akiknek csak lóg a haj a fejükön rábeszélném,hogy merjenek rövidebb hajat vágatni, mert az is nőies és sokaknak előnyösebb és praktikusabb lenne. ( én is rövid hajú vagyok, olyan Rosemarie gyermeke rövidhaj-ha tudjátok mire gondolok és amióta ezt viselem az hullámos hosszú helyett sokan utánam fordulnak és sokkal többet bókolnak:) Gondoljatok csak a sok gyönyörű rövid hajú nőre: Mia Farrow, Audrey Hepburne, Halle Berry, Charlize Theron (milyen szép volt így is), Sharon Stone, Osvárt Andi (!!!:) ), Mariska Hargitay, Rhianna és folytathatnánk a sort. Szóval merjetek belevágni)

Hyden 2009.05.18. 16:44:22

@V (V is for vanity): Én azokat úgy hívom, öntőformában készült sablonlányok és sablonfiúk. Nekem tetszenek a rövidhajú lányok, csak az a baj, azt hiszi egy-kettő, hogy azzal foglalkozni, azt ápolni már nem kell. Pedig reggel indulás előtt azt sem ártana, kicsit belőni vagy feldobni valamivel, mert anélkül Pistikésnek hat.

V (V is for vanity) 2009.05.18. 17:13:31

@Hyden: Ez így van, teljesen igaz. Sajnos ez a hajápolás alapvető probléma hosszú vagy rövid hajról legyen szó- gondolom te is ezt látod, zsiros haj, lenőtt festés stb. Rövid haj esetén pedig nem kell sok, az a kb. 2 perc és máris nem Pumiklira hasonlít az ember.

planpony 2009.05.18. 20:37:13

Hangulat: sikerült 4-5 órára minimalizálnom a napi alvásigényemet, úgyhogy már mindenre van időm, viszont néha elég szürreális élményeim vannak :)

Ruhák: fekete minden (alul-oldalt cipzáros nadrág, rövid ujjú ing, balerina), nagy türkiz medálos nyaklánc ugyanilyen színű nagyon nagy táskával

Smink&Parfüm: teljes egyszerű, szokásos

Írd le a saját stílusod!: max. két szín, semmi minta. fodrok, masnik jöhetnek, és valami egyedibb kiegészítő

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: márcsak kb. egy hónap és irány London, Wembley :)

beryl 2009.05.18. 20:37:15

a bambis nyaklánc és a pistikés rövidhaj tetszett a legjobban :)

beryl 2009.05.18. 20:42:52

Hangulat: 3 gin&tonic a kertben, visongó gyerekek és kevésbé visongó felnőttek társaságában

Ruhák: fehér fodros ruha fekete kardigánnal és fekete masnirakötős hilfiger cipővel

Smink&Parfüm: no smink today, csak a mosolyom, miller et bertaux: parfum trouvé

Írd le a saját stílusod!: serenity

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:
szeretnék egy bambis nyakláncot :) hehe

Lizzy01 2009.05.18. 21:11:13

Hangulat:

Ruhák:krémszínű világos naci, barna tunika, óarany színű nyaklánc (borostyánlevél formájú fémcsüggőkkel), aranyszínű szandál

Smink&Parfüm:mexx ice parfüm, korrektor

Írd le a saját stílusod!:tone-in-tone-os, nyárias

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:szeretem hobo blues bandet...:)

gioia 2009.05.18. 21:14:36

Hangulat: Bosszús...összevesztem egy új kolléganömmel. A kiváltó
ok, hogy 3 hónap alatt nem fejlödött semmit és még neki áll följebb...Na, mindegy, nem számít.
Ruhák: Twenty8Twelve fehér bövebb szabású póló, az elején elmosódott, festett lovacskával; 7 for all Mankind light grey jeans; halvány szürkés-kékes 10 cm sarkú vászon szandál Castaner; Mulberry Hobo bag

Smink&Parfüm: Szokásos alig észrevehetö smink sok spirállal és halvány szájfénnyel. Chanel Chance nyári

Írd le a saját stílusod!: Követem a trendeket, de csak azokat, amik illenek hozzám. Nem hordok csak azért vmit, mert divatos. Szeretem az örök darabokat és a jó minöségért nem sajnálok pénzt kiadni. Régebben inkább csak nemesfém ékszereket hordtam, most szeretem a feltünö karkötöket, nyakláncot, fülbevalót bizsuból, különbözö színekben. Rengeteg kendöm, sálam van, gyengéim a táskák és a cipök. Szeretem Kate Moss és Heidi Klum stílusát. Vmint Sienna Millerét.

Egy dolog, amit nem tudtál rólam: roppant érzékeny vagyok és cosmopolita és....

Meirababy 2009.05.18. 22:09:01

Hangulat: Kicsit izgulós vizsga miatt, de alapvetően jó, és reménykedős h holnap megkaparintom végre a kinézett fehér bolerot:)

Ruhák:hát ma csak itthon vagyok úgyhogy leírásra érdemtelen..de leírom a leközelebbi tervem: fehér térdigérő ceruzaszoknya, fekete csipkés top, fehér bolero, fekete szandál, fekete nagy lakktáska, ezüst ékszerek.

Smink&Parfüm: lila-rózsaszín szemhéjpúder, fekete szemceruza, spirál, alapozó, parfüm nincs most

Írd le a saját stílusod!: nagyon nőies, mindig magassarkú, kedvenceim a ceruzaszoknyák, lila, pink, fekete és piros színek, nagy fülbevalók!

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:imádok táncolni!

Hyden 2009.05.18. 22:13:20

@beryl: Áááá egy Gintonic-ot én is meginnék O:-) Á, azt bírom mikor a gyerekek visonganak, a szülők meg még jól rájuk üvöltenek hogy fejezd mááááááár beeeeeeeeeee!!! :D Múltkor egy gyerek egy áruházban nem kapta meg amit akart, ezért hullásat játszott, szerencsétlen anyja úgy 500m-t vonszolta maga után a bolt járólapján. :D Minden tiszteletem az anyukáknak.
@Lizzy01: A Hobo Blues Band-et ééénis!!

Eper006 2009.05.19. 14:14:21

Stílus:egyszerű,de nagyszerű,inkább farmergatyó empire vonalú vajszínű felsővel és krémszínű zara kardigánnal:)
Illat:Celine Dion-Spring in Paris(mi más:)
Smink:barackszínű szemhéjkrém + spirál:)

Eper006 2009.05.19. 14:18:09

@beryl:
Ha rábukkansz a nyakláncra,szól nekem is!!:)

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.05.20. 12:36:18

Hangulat:most épp szerdai,ráadásúl elkaptam valami nyavalyát és sűrűn imádkozom a porcelán-istennőhöz tegnap délután óta,még dolgozni sem mentem!!!!

Ruhák:fekete melegítőnaci,Lonsdale női póló piros

Smink&Parfüm:semmi!

Írd le a saját stílusod!:hem...hemm...

Egy dolog, amit nem tudtál rólam:imádok főzni!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása