OurFashion

Táskakörkép vol.3

2009.május.13. 11:50

fashionista

6 komment

Folyamatosan jelennek meg a szebbnél szebb táskák, alig győzök velük lépést tartani - most egy újabb csokornyi következik a legszebbekből, előttetek pedig a döntés lehetősége: melyik a kedvenc? 

Az első darab ez a kristálymintás Alexander McQueen estélyi táska, gyönyörű királykék színben, egy kis retro utánérzéssel. A legjobban egy egyszínű ruhával mutatna ez az 540 dolláros szépség.

Carlos Faclhi neve nem cseng túl ismerősen a legtöbbünknek, viszont ez a nagyméretű borítéktáska jó apropó arra, hogy megjegyezzük. A gyűrt bőr alapon többféle pitonbőrből készült kezeket láthatunk, amelyeket gyűrűk és karkötők díszítenek. Engem kicsit a patchworkre emlékeztet, és nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem (mindenesetre a külföldi blogok porig alázták). Ára: 1510 dollár.

carlosfalchi_oversizehandyclutch.png

Alexander McQueen koponyás kulcstartói a többségeteknek nem tetszettek, amikor írtam róluk, most arra lennék kíváncsi, hogy a koponyával nyitható estélyi táskáit szebbnek találjátok-e? Szerintem a fekete határozottan jó, egy rock-chick outfitet remekül kiegészítene ez az 1500 dolláros darab.

Thrifty Thrill: Alexander McQueen Skull Box Clutch

Alexander McQueen Skull Box Clutch

Az YSL rácsos cipőkollekciójának valamelyik darabját már szinte az összes celeb viselte a lábán (btw - nem lehet hihetetlenül kényelmetlen nekik?), most pedig itt a lehetőség ennek fokozására: a rácsos kistáska. Az aprócska, de hihetetlenül drága (2400 dollár) darab engem nem győzött meg. És titeket?

ysl_cageclutch.png

A kedvencem az összeállításból ez a szürke Derek Lam darab, amit már Kate Mossnál is láthattunk. Elegáns, visszafogott, mégis különlegesen van megvarrva. Az asszimetrikus vonalak, zsebek és szatén belsőrész miatt az 1450 dolláros ár nem is hajmeresztő.

dereklamelsaclutch.jpg

 Ez a kövekkel kirakott kis Stella McCartney darab igazi  nyári, napozóruhához való darab - visszafogott szín, elegáns díszítés, luxust sugárzó elegancia. Ára: 995 dollár.

 

A végére hagytam két Fendi csodát: egy virágapplikációs, rózsás álmot krémszínű szatén alapon rózsaszínből vörösbe hajló díszítéssel (2199 dollár) és egy ezüstgyöngyös, strasszberakásos, kicsit a diszkókorszakot idéző kézitáskát. Az előbbi nagyon tetszik, csak mintha a kapocs nem illene a képbe... 

Forrás: Purseblog, Bagbliss

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.05.13. 13:26:51

Kit ééérdekelnek a külföldi blogok? Nekem kellene a kezes/gyűrűs simán! A koponyás motívum táskán meg már cool! Na és a szürke Derek Lam...az egy álom, most kérem, köszcsi!

Hyden 2009.05.13. 13:47:51

Egyértelműen a Derek Lam. Az összes McQueen táska jöhet! De ezek nem túl funkcionálisak és ahhoz képest nagyon drágák. A Fendi-ket nem értem komolyan. Szerintem olyanok mint valami kislányka táskák. Ezek nem tetszenek. Viszont azok a nyitott irattáskáik nagyon jók, hasonlót láttam is a Vörösmarty-s H&M-ben téglavörösben meg feketében szép arany élekkel, meg csatokkal.

Laylaaa 2009.05.13. 15:02:17

A Derek Lam a favorit! Valakinek nincsen véletlenül fölösleges 1450 dollárja, hogy megvegye nekem? Előre is köszönöm. :D
Alexander McQueen koponyás táskák nekem nem tetszenek és szerintem nem is használhatóak semmire, valahogy fura az alakjuk olyanok, mint a szemüvegtokok. A kék színű meg tényleg olyan... retros
A Fendi-k meg valahogy számomra nagyon giccsesek...

beryl 2009.05.13. 18:00:01

ha ennyire hánytok tőle akkor én bevállalom a Fendi rózsást, fendi jelzés nélkül, előre is köszi :)

Fannyh 2009.05.14. 15:50:35

Ide nekem az összes McQueen-t!!!

Eper006 2009.05.16. 00:01:32

A koponyát leszámítva nagyon jók a McQueen táskák!
Észrevettem,hogy stílusban és méretben szinte ugyanolyat használt Carrie a Szex és New York mozfilmben.Sőt! Én még sose láttam őt nagyobbacska tatyóval,csak ilyen kis semmiségekkel:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása