OurFashion

Napi kedvenc - Suno Fall 2009

2009.május.10. 12:04

*Bianka*

3 komment

A Suno-t 2008-ban alapította Max Otherwies, miután anyaggyűjtési-szakmai körúton volt Kenyában. Max hazatérte után egy olyan márkát alapított, ahol tehetséges kenyai fiatalokat és művészeket alkalmaznak. A központ New Yorkban található, de az elkészült kollekciókat Afrikában is meg lehet vásárolni. Az autentikus afrikai motívumokkal díszített, de egyben modern amerikai vonásokkal rendelkező tavaszi-nyári kollekciót már a Vogue-ban is láthattuk. Most elkészült a márka első look book-ja, a 2009-es téli kollekcióról. A képek hűen tükrözik a márka kettősségét és egyben a célját is, miszerint az afrikai és new yorki-i nőket szeretné közelebb hozni egymáshoz.

Megosztás:
3 komment

Címkék: napi kedvenc suno

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hyden 2009.05.10. 13:13:56

Ezek a képek lelegzetelállítóak. Általában nem szeretem az ilyen összevisszaságot, de ez valami olyan harmóniát sugároz, ami nagyon bejön. Ezek a színek, minták, anyagok. Egy óriási LOVE. Elhatároztam, hogy fiú létemre akarok minimum egy lepoárdmintás cuccot ebben a szezonban. Hogy az szemüveg lesz-e vagy nyakkendő, vagy esetleg egy kardigán, még nem tudom. Arra is gondoltam, fekete vagy sötétkék fényes bokavillantó nadrággal meg fekete mokaszinnal leopárd mintás zokni....hmmm megszállt az ihlet :D

*Almácska* 2009.05.10. 14:54:26

mostmár biztos, hogy vennem kell egy ilyen ocelot mintás (vagy milyen?) hariskát!!!! nagggggyon jól néz ki!!

Eki 2009.05.10. 21:54:08

Hát ezek nagyon rusnyák.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása