OurFashion

Swarovski körkép

2009.április.28. 14:37

fashionista

3 komment

A Swarovski kristálybirodalom megállíthattalanul tör előre, újabb és újabb területeket hódít meg és áraszt el kristállyal. Például cumikat. Bizony, nem viccelek, lentebb láthatók azok a cumik, amelyek fel akarják hívni a figyelmet a Mr. Yuk karakterrel a mérgező adalékanyagok veszélyeire.

Látványos, jól is néz ki, sőt coolnak is nevezném, de van benne valami furcsaság is - szerintetek nem "creepy" ez a babakiegészítő?

 

Manish Arora (emlékeztek még a csodálatos tavalyi kooperációjára a MAC-kel?) is kristállyal kirakott pólókat kínál rajongóinak - a minták indiai istenségeket, Ganesh-t, Lakshmit és Nandit ábrázoljak. A tervező úgy nyilatkozott, hogy már 5 éve dolgozik közösen a Swarovskival, és nem is tervezi, hogy csillogás és szikrázás nélkül tervezzen valaha is kollekciót. Júniustól lesznek majd kaphatók a pólók Londonban 125 fontért, de akik alcsóbban akarják megúszni, azoknak már 10 fonttól kínálnak rávasalható mintákat is. 

manisharora_swarovskicrystallisedtees.jpg

A legszebbet pedig a végére tartogattam: a Swarovski új D:light karkötő, amely egy gombnyomásra órává alakul, az egyik legszebb női kiegészítő, amit mostanában láttam. A 171 darab csiszolt kristállyal kirakott csecsebecse arany vagy ezüst színban kapható 1500-1700 dolláros áron.

Forrás: Catwalk Queen, the Fashion Row

Megosztás:
3 komment

Címkék: swarovski

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shadow_n 2009.04.28. 15:22:53

imádom a swarovskit :)
a cumi marha jól néz ki, amíg nem tudatosul az emberben, hogy basszus, az egy cumi. onnantól kezdve tényleg elég hátborzongató.
hasonló problémám van a pólóval is, nem hordanék magamon istenségeket. tavaly vettem egy buddhás bikinit az etamban, nagyon jól néz ki, de mégiscsak idegesít, hogy buddha van pl a fenekemen. :)
ellenben a karkötő/órába beleszerettem, maga a gyönyör.

Lizzy01 2009.04.28. 19:16:08

hú, ez azért elég durva!!!
ez a póló meg kb olyan mint amit piacon lehet kapni-hiába a kristályos kirakás...akkor sem kéne ha utánamvágnák!

angyal9 2009.04.29. 07:28:03

@shadow_n:
Ne aggódj, az indiai istenek különösen szeretik, ha az ember a közelükben tudja őket. Hordhatod, az arcodra festheted, tarthatsz a kocsidban belőlük, semmi nem szentségtelen - nem úgy, mint a katolikusoknál. Bármi, ami az istenek iránti imádatodat kifejezi: megengedett.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása