OurFashion

Táskakörkép - őszi előzetes

2009.április.22. 11:52

fashionista

8 komment

Annyi gyönyörű táskát látok nap mint nap a különböző internetes oldalakon, hogy az első nagy tavaszi táskakörkép után következzen még egy válogatás a kedvenc darabjaimból, amelyek már az őszi-téli kollekció részei.

Ti melyiket kérnétek a válogatásból?

Az óriási ékszercsatos Prada Vit Mordor borítéktáska igazi gardrób-klasszikus lehet, nincs óriási betűkkel logózva, elegáns és egyszerű, de a kristályos berakású zárja miatt mégis különleges - 690 dollárért lesz majd kapható egy a fényes bőrből készült darab.

prada_vitmordoreclutch.png

prada_vitmordore_buckle.png

 

Mary Norton nem a legismertebben csengő név, noha táskáit olyan hírességek viselik, mint például Oprah Winfrey, Alicia Keys, Tina Fey, Charlize Theron, Penelope Cruz és Jennifer Lopez. Tőle a kedvencem ez a Swarovski kristályokkal kirakott Peace on Earth nevű táska, amely amellett, hogy szép, még társadalmi üzenetet is közvetít.

mary norton peace on earth

Csipke és szegecsek egyszerre? Egy kézitáskán? Jimmy Chootól? Elsőre talán meglepőnek hanzik, de a képet látva mégsem zavaros az összkatás, hanem inkább a rock chic jut eszembe róla. A csodálatosan finom csipke miatt mondjuk kissé húzós lett az ára - 2700 dollárba fog kerülni, és júliustól lesz csak kapható, mivel ez már az őszi kollekció része.

jimmychoo_laceandstuds.png

A Louboutin cipők mindig is lenyűgöztek, és ez a táska is fantasztikus. A Louboutin Softy három színben (piros, tengerészkék és szürke) kapható 1495 dollárért - ezek a csodálatos és abszolút jól kihasználható méretű és fazonú darabok már az őszi kollekció részei, de szerintem annyira klasszikusak, hogy senki sem fog megharagudni, ha esetleg már tavasszal is hordjuk őket. A kedvencem mégis az apró, tűsarkú cipős fityegő rajtuk - annyira csajos így!

loubiesoftymedium.jpg

louboutinsoftymarineblue.jpg

Ez az Alexander McQueen kistáska vicces masnialakjával és füstmintázatával hívja fel magára a figyelmet - nem pártolom a dohányzást, de emellé egy kis fekete ruha és szipkából szívott cigaretta dukál.

 

Forrás:Bagsnob

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.04.22. 12:29:15

Egy Louboutin - nyííílván nem piros - és a füstös rendel!

heart-shaped box 2009.04.22. 12:42:32

a piros kivételével mindegyik LOVE

Sziporka 2009.04.22. 12:52:23

füstös love
és a Louboutin is...és az első Pradas is

shadow_n 2009.04.22. 16:43:13

mind kellene.! (létezik gyógymód táskamánoknak??)

szivárványbaba 2009.04.22. 20:53:02

tuti bejövő a Louboutin Softy. a többiekkel ellentétben, nekem a piros a kedvencem. a csipkés akkor tetszene méginkább, ha a szagacsak ezüstők, vagy feketék lennének. nem tudom, nekem az arany fekete valahogy nem stimmel.

beryl 2009.04.22. 20:55:47

a pradasról kérem a gombját. kenyér nem kell

Hyden 2009.04.22. 22:24:20

Húúú az a McQueen táska!!!! Ez gyönyörű! A többi nem tetszik. A Prada úgy néz ki mint egy Humanic-os táska, a jimmy Choo-t meg akár egy délutáni kézműves szakkörön is csinálhatták volna. A Louboutin nem emlékeztet titeket egy Gucci táskára?

angyal9 2009.04.23. 07:52:25

@shadow_n: pszichoterápia

De ezeket én is elfogadnám...
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása