OurFashion

Tömör fa kiegészítők

2009.április.08. 08:16

*Bianka*

4 komment

A Marni és a Celestina kezdi építeni azt a trendet, hogy tömör fából készítik a kiegészítőiket. Nem igazán szeretem a barna színt, ezért nincs bennem azonnali rajongás a képen látható darabok iránt, de a borítéktáska kicsit megdobbantotta a szívem. A szandál fazonjában is túl ormótlan számomra, és ráadásul rögtön az jut eszembe, hogy nagyon nehéz lehet. A gyűrűvel szintén a fazon terén van bajom, én a kevés ékszerre és azok közül is a kevésbé feltünőekre esküszöm. Viszont a fa gyűrű megoldotta az fém és ezüstallergiámat, szóval már nem mondhatom azt, hogy csak fehéraranyat és palatinát tudok hordani, mert a szemfüles rokonok és ajándékozók egy fa ékszerrel is meglephetnek.

Nektek hogy tetszenek a fa kiegészítők?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gemini 2009.04.08. 09:51:19

A gyűrűt kérem!! Épp tömör fa fülbevaló és karperec van rajtam! :) Illene hozzájuk a gyűrű.
Az a táska hogy működhet? :o

Sziporka 2009.04.08. 10:41:37

nekem ezek a fa-kiegészítők valahogy nem jönnek be :S max egy vastag karperec, talán, de a többi túl sok lenne.

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.04.08. 11:45:25

A gyűrű nekem is kell :)) A cipő valóban túl ormótlan, plusz azok a csíkok a talpa oldalán elég idétlenek, de amúgy én szeretem az ilyeneket (másokon :D)

szivárványbaba 2009.04.08. 14:22:07

nekem mindengyik kéne. biztos súlyos, de elképesztően néz ki. nekem a cipő is tetszik.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása