OurFashion

Guccit a fiúknak!

2009.március.26. 10:53

**Anna**

6 komment

Kicsit elfogult vagyok a Guccival szemben, szinte minden kollekciójuk erős birtoklási vágyat ébreszt bennem, csak sajnos ezt nem tudom kielégíteni. Egyelőre. Most néztem meg részletesebben a tavasz-nyári kampányfotókat, azon belül is a férfiaknak szánt darabokat. Imádom. A színeitől elámulok és szerelembe esem, a mintákat magamon akarom tudni, az anyagokat szeretném megérinteni. És még ebből a férfiaknak szánt kollekcióból is tudnék választani. A hosszú hajú modellfiúnak egészem Mick Jaggeres beütése van, amire még rá is játsznak(gondolom nem véletlenül) a szűk mintás nadrágokkal és álomszép bőrkabátokkal. Nekem még a makkos cipő is tetszik ezekben a színekben, a nőknek készült kollekció utcai viseletre számt darabjai pedig nyammm. Ide nekem Lily Donaldson arany nyakláncát.  A fiúknak pedig üzenem, hogy csak bátran!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2009.03.26. 11:53:11

első,második utolsó kép OKÉ. Az öltöny az nem rossz bár az ár6érték arány tekintve 100 év múlva veszek egyet.

Feminine_Mystique 2009.03.26. 11:57:43

Bocs, Anna, de ezt most szóvá kell tennem, annyira "kilátszik" a szövegből. "Egyelőre" és nem "egyenlőre" a helyes a kifejezés, abban a szövegkörnyezetben, amiben használod. Csak azért, hogy helyesírásban is olyan tökéletes légy, mint a divat ismeretében...:)

Az ilyen fiatal fiúk meg nyugodtan hordjanak színes makkos cipőt, rajtuk talán tényleg nem nevetséges :)

kiskaticabogárka 2009.03.26. 15:49:56

@Feminime_Mistique:
Te nyelvtan tanár vagy vagy mi??
Mert én eddig csak olyan hozzászóládaidat láttam amiben ilyenekt írsz,hogy:
,,Jajj!Drága Fashinista!Bocsi,de ez nagyon kitűnik a szöveg környezetből. A hülyét nem j-vel kell írni stb.stb...
Nem unod még??...

Egyébként nekem nagyon tetszik ez a kollekció. A kék kalapos lány ruháit el is tudnám fogadni.:P:D

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2009.03.26. 17:16:31

@kiskaticabogárka: ne személyeskedjünk :)
én magyar szakot végeztem, mégis, ha gyorsan gépelek, tele vagyok elütéssel :) ez nem jó, de majd ha akkorák leszünk mint pl. az index, felveszünk egy korrektort :)

Lizzy01 2009.03.26. 21:53:50

én spec a második képen el sem tudtam volna dönteni h a fiú(?) hímnemű-e? és a cipő is elég merész, az utolsó képen látható darabokat amik a fiúkon vannak meg...komolyan gondolták?
én a "17éveskamasz" életkorba tartozom, de szerintem ez egy cseppet nevetséges...

TBALAZS · http://eloszto.blog.hu 2009.03.27. 00:39:32

Ez az öltöny egyszerűen tökéletes :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása