OurFashion

Tavasz, szerelem, miegymás

2009.március.24. 18:37

**Anna**

3 komment

Remélem már nemsokára valóban megérkezik a tavasz, nem csak a fuvallata néha egy kis hóval megspékelve. A hirdetések és a ruhák már kivirágzottak, mondhatni némelyiken dúl a szerelem, vagy legalábbis nem a fapofával ránk bámuló modellek mellett kell elmenni az utcán. Végre a metróban a H&M hirdetésein nem szomorkodnak a nők és féfiak, hanem egy kis életkedv és vidámság hullik ránk a plakátokról. Az angol Aquascutum meglepő kampánnyal mutatkozik be idén tavasszal. Na jó, nem olyan nagyon meglepő és eget rengető, de azért nekem ettől nem lesz rossz kedvem. Ez a kis csoportos csókjelenet tisztára olyan, mint egy osztálykép, tisztességesen, rendezetten és ízlésesen csókolgatja és ölelgeti kijelölt párját mindenki. Igazán angol, pedáns csókjelenet a tavaszhoz. Tim Walker fotós kicsit legalább gondolkodott, és túllépett a lihegő, bambán tekintgető modelleken, amiket már mindenki nagyon un.

Megosztás:
3 komment

Címkék: tavasz érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2009.03.24. 19:38:16

Nem tudom engem maga a márka sem ragadott meg ,egy-kettő ing volt amire azt mondtam talán ,de aztán legyőzetett egy nagyobb hatalom által és más választatott

..és örvendezének vala.....

suo tempore 2009.03.24. 19:53:31

figyelemfelkeltésnek nem rossz, minden más szempontból boa

angyal9 2009.03.25. 07:40:21

Nagyon tetszik!!!!!!!!
Kár, hogy a ruhák nem nagyon látszódnak, de a csókolózás....
Nagyon tavaszi, nagyon vidám, és nagyon magával ragadó... :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása