OurFashion

Kifutókörkép: Oh-la-la Lanvin

2009.március.24. 17:41

fashionista

0 komment

Nagyon sötét, tollas fejdíszek, komor modellek és a platform talpú cipők uralták a Lanvin 2009-es őszi-téli kollekciójának bemutatóját. A ruhák fazonjai két nagy csoportra voltak oszthatók: tiszta szabásvonalakat és egyszerű vonalvezetéseket váltotta a redőzött anyagok origamija (véleményem szerint ez utóbbik adták a kollekció legjobban sikerült darabjait). A sikkes, modern nőknek készültek ezek az öltözékek, amelyek a tavaszi kollekció színorgiája mellett most kifejezetten visszafogottnak és sötétnek tűnnek. A púderszínek és a fekete mellett, egy-egy acélkék, szürke és barna volt látható - meg egy rubinvörös, a negyvenes évek stílusát idéző kosztüm. A cipők mellett a legfontosabb kiegészítő a hosszú, fekete bőrkesztyű lesz.

Viszont a sok -határozottan eredetinek tűnő- szőrme nagyon nem tetszett, ez utóbbi miatt határozottan a nem tetszik felé lendül a mérlegem. Nektek mi a véleményetek róla?

Forrás: RedCarpetAwards

Megosztás:
0 komment

Címkék: catwalk lanvin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása