OurFashion

Nyári sminkek - képekben

2009.március.11. 11:00

fashionista

3 komment

Hamarosan jön a nyár, ehetünk pasztellszínű fagyikat, viselhetjük a habkönnyű ruhákat, villogtathatjuk a bronzbarna bőrünket és a neonszín körmünket, ülhetünk a Gödörnél, bulizhatunk a Margit-szigeten és csodálatos sminkekkel festhetjük az arcunkat - íme egy kis ízelítő a nyári sminkkollekciók legjobb darabjaiból.

Dior Bronze Collection - a kollekció éke ez a csodás multifunkciós pirosító-bronzosító:

A Dior Cristal kollekció a szájfénypalettájával nyűgözött le: nagy kristályokkal díszített ékszer, amely 2 színben is kapható lesz majd. Persze a kompakt sminkkészlet sem csúnya.

A Chanel Soleil de Tan kollekciójától nem estem hasra. Korallos, piros és rézárnyalatok és buja barackszínekből áll majd - de az első kép elég középszerű lett.

Az Estée Laudernek bejött tavaly a Bronze Goddess kollekció, agy idén meg sem próbál újítani és a tavalyról jól ismert nagyágyút sütögeti újra. A kollekció legerősebb eleme a szemhéjpúder paletta és a bronzosító kollekció.

Utoljára hagytam a leggyönyörűbbeket: A Guerlain Terracotta kollekciójánál beszéljenek a képek és Natalia Vodianova helyettem.

Forrás: Temptalia, Musings of a Muse 

Megosztás:
3 komment

Címkék: beauty smink chanel dior guerlain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms Groutesque 2009.03.12. 21:13:12

még mindig el tudok képedni,h. milyen gyönyörűre meg tudják csinálni Natalia-t.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása