OurFashion

Ourweb - Egy kis nézegetnivaló

2009.március.01. 21:51

**Anna**

5 komment

Jobban mondva elég sok nézegetnivaló addig, amég ki nem tavaszodik igazán. Elég régen ismerem a honlapot, ha inspirációra vágyom, többek közt a Jed Root-ot is meg szoktam nézni. Ez tulajdonképpen egy ügynökség honlapja, aki nem modellekkel, hanem sminkesekkel, fotósokkal, fodrászokkal és stylistokkal dolgozik, őket közvetíti a munkákra. Persze nem kerülhet be akárki adabázisukba, csak a legjobbakkal dolgozak együtt, a művészek nagy részészének már publikálták munkáját a Vogue-ban is. Minden fotósnak rengeteg divatanyagát nyálazhatjuk át, ha pedig véletlenül sikerül átrágnunk magunkat a hatalmas anyagon, jöhetnek a többiek. Kellemes nézelődést, várom az élményket!

www.jedroot.com

Megosztás:
5 komment

Címkék: ourweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivárványbaba 2009.03.02. 14:58:52

gyönörűek ezek a képek,de az elsőn ha megnézni valaki a csajnak 2km-es a szemöldöke.az utolsón nagyon tetszik a Miki Mous-os lovaglósapka.főleg azért mert régenmagam is lovagoltam,és egy ilyenben szívesen kipróbálnám :))

suo tempore 2009.03.02. 18:53:07

tegye fel a kezét, aki megnyitotta az ajánlott weboldalt...

coco 2009.03.03. 10:03:54

ööö *felteszi a kezét*
szerintem nagyon jó, de valóban időigényes böngészgetni.

Eki 2009.03.03. 22:34:38

kuuuurvajó a harmadik kép, megigézett!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása