OurFashion

OurCalendar - 2009 február

2009.február.17. 09:49

*Bianka*

1 komment

Ezentúl minden hónapban keresek valami divattal kapcsolatos eseményt, ahova szerintem érdemes ellátogatni. Az e havi a február 27-én 19 órától megrendezésre kerülő retro divatbemutató. Nem az, amire gondoltok, hiszen itt nem a márkáról van szó, hanem valami sokkal igazlmasabbról. A Vam Designban a Legvidámabb barakk kiállítás keretein belül láthatjátok ezt a bemutatót, ami fiatal magyar tervezők által készített, szocializmus ihletésű ruhákból fog állni. A szervezők bíztatják a közönséget, hogy maguk is retro összeállításban érkezzenek, szóval elő a trapper farmert és próbáljuk ki, hogyan bulizott anyu és apu, hiszen a bemutató után hatalmas retro party is várja a nagyközönséget!

Jegy árak: elővételben 3000 Ft, helyszínen 3500 Ft, de aki beöltözik az kap kedvezményt!

A programmal azért vannak gondjaim: abszolút túl van árazva a jegy, nem gondoljátok? Ezenkívül a tervezők sem a kedvenceim, sok nevet hiányolok!

Divattervezők:
D EXP Le Corset, Mantra, MET&LimMmah, Nicole,Orosz Réka ,Reök Cecília,Szakos Kriszta ,
TICCI ,Varga Gyöngyi ,Varga Tímea
Smink:Jávor Alexandra
Fodrász: Hairclub

Forrás: vamdesign.hu/retro

Megosztás:
1 komment

Címkék: vam design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddevil 2009.02.17. 12:40:00

Túl van árazva, mint a Vam általában!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása