OurFashion

Lehajtós játék

2009.február.06. 00:11

**Anna**

7 komment

Amikor ránéztem a képre eszembe jutott az a játék, amikor rajzolni kell egy fejet, lehajtani, majd továbbadni, hogy a következő lehetőleg valami teljesen már felsőtestet rajzolhasson az előbb már elkészült fejnek, így jókedvre derítve a játékosokat. Szerintem valami ilyesmi történhetett Rihannával is, egyáltalán nem sikerül összehangolni szinte semmit semmivel. Szerintem csak a színek vannak a helyén. A haja nagyon rockos, annyira, hogy a második képen a frufrujára bandzsít. A gyöngyök meg az férfias ing szép együtt, de én innentől lehelé valami egészen mást várnék. Hosszabbat, különlegesebbet vagy esetleg egy öltönynadrágra emlékeztető darabot. A cipő szintén érthetetlen számomra, tényleg nem kellett volna sok, és az egész összeállítás tökéletes lehetne. Valahogy az arányok nem lettek megtalálva. Szerintetek?

Megosztás:
7 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shadow_n 2009.02.06. 01:33:58

először is, most találtam a blogra, órákat sikerült függnöm rajta; igényes, szórakoztató, néha sóhajtozásra sarkalló, szóval ... gratula :)
és h legyen ontopic is: a lehajtós játék aszociáció nagyon találó. gyöngy+ing nagyon bejön, de az a szoknya nekem önmagában is katasztrófa, nemhogy ehhez a szereléshez. vmi extravagáns csőfarmert el tudnék képzelni helyette, tűsarkú szandállal mondjuk. a haj nekem nem tetszik, ha frizura, akkor most épp a letisztult, szimmetrikus formák és éles kontúrok híve vagyok. :)

Gemini 2009.02.06. 10:05:42

Uhh, az a szoknya....borzalom! A szandál is ocsmány. Derékig totál okés a szerelés, én is egy szűk farmert adnék rá és egy tűsarkút. Totál dögös lenne.

coco 2009.02.06. 10:30:15

szerintem nagyon szép ez a nő, a haja is tetszik, és derékig nagyon csinos :) ez a szoknya szerintem senkinek nem állna jól tíz éves kor felett... a cipője pedig tényleg csúnya.

moj 2009.02.06. 10:55:18

nekem tetszik a szett,simán felvenném,de rihannának ehhez túl vastag a combja.sztem ezagáz.

(félreértés ne essék,nem dagadtozom le,nagyon csinos lány, szép alakkal satöbbi,de ez a szoknyahossz és fazon neki nagyon nem..)

lady20 2009.02.06. 13:46:04

Nem is tudom...a cipő valóban nem a legjobb, éa a haj ruha kontraszt is fura de maga a szoknya-ing-kiegészítők együtt nem lennének rosszak csak nekem hiányzik az ing és a szoknya közé egy öv vagy vastagabb szalag vagy valami...na meg valóban lehetne egy kicsit hosszabba szoknya...
Úgy konkrét véleményt nem tudnék mondani.Nem olyan rossz de jónak sem mondanám.:)

suo tempore 2009.02.06. 18:58:36

nincs szép lába ehhez a tütühöz :DDD

*Almácska* 2009.02.06. 19:33:21

első olvasásra nem "lehajtós" játékot olvastam, hanem "lehajlós"-et. na mert az is vicces lehet ebben a szoknyában.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása