OurFashion

Egy kis extra

2009.február.01. 17:37

**Anna**

2 komment

Ha valami igazán különlegeset és feltűnőt szeretnél viselni, ráadásul a minőséget is szem előtt szereted tartani, akkor bizony jobban ki kell nyitnod a pénztárcádat. Nekem nagyon tetszenek az ékszertervezők minimalista megoldásai, egyik nagy vágyam egy különleges formájú, egyedi tervezésű gyűrű, amit akár életem végéig hordhatok, nem kopik le egy év alatt az ezüstözés. Bár az itt felsoroltak közül szinte egyik sem illik bele a klasszikus kategóriába, mindegyik feltűnő és különleges éke lehet egy egyszerűbb öltözetnek. Mindenkinek figyelmébe ajánlom a Retrock Deluxe-ban árusított ékszereket, Franciaországból hozzák őket, nagyon jópofák, ráadásul nem kell egész vagyonunkat megszerzésükre áldoznunk. Érdemes a magyar tervezők háza táján is körülnézi, már az egyetemen is hihetetlen ötletekkel találkozom.

Az első gyűrű Jacqueline Rabun kezei közül került ki, az arany ketrecben gyémánt kő raboskodik. A követkető darabot a természet szépsége és eleganciája inspirálta, a 18 karátos arany gyűrűt Daphna Simon tervezte. Aki a vicces kiegészítőket szeretni, annak itt egy borsó bross a La Fille du Consul-tól. Az elegancia kedvelőinek alkotta meg gyémánt berakással ezt az ébenfa karkötőt Shaun Leane, én imádom. Az utolsó karkötő a Roger Vivier márka kreativitását dícséri, nekem Mondrian képei vagy az art-deco stílus jut eszembe róla.

http://www.jacquelinerabun.com/v1/jacquelinerabun.htm

http://www.daphnasimon.com/

http://lafilleduconsul.blogspot.com/

http://www.shaunleane.com/

 

 

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: ékszer gyűrű roger vivier

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.02.01. 21:06:58

az életveszélytől eltekintve pofás darabok

angyal9 2009.02.02. 07:51:50

Annyira ötletesek! Imádom az ilyesmit!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása