OurFashion

Valentino esküvői ruhák

2009.január.27. 16:13

fashionista

4 komment

Valentino csodás esküvői ruhakollekciója a Pronoviasnak egyszerű vonalú, uszályos szoknyákkal és szépen kidolgozott részletekkel csábít. Az első képen a csodás csipkerátétes ruha, hasonló anyagű fátyollal arisztokratikus eleganciát sugároz. A másodiknál a ruha fénye és anyaga vonja magára a figyelmet - a szabás egyszerű marad, a masnival díszített uszály teszi különlegessé ezt a derekat szépen kihangsúlyozó menyasszonyi ruhát. A harmadik képen látható ruhát a gyöngy és kristályberakásos díszítése teszi egyedivé- a pöttyös fátyol pedig bájossá. A negyedik az abszolút kedvencem: az átlátszó muszlinra applikált apró virágok, és a Marchesa ruhák vonalvezetését követő uszály is lenyűgöző.

Forrás: Fashionbride

Megosztás:
4 komment

Címkék: esküvő valentino esküvői ruha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.01.27. 16:48:10

ha fekete lenne, aszondanám szicíliai özvegyasszonyos...így csak szimplán semmilyen

v.rita 2009.01.27. 19:05:58

az elso nekem tul csipkes, a masodiknak es a harmadiknak nekem csak a hata tetszik ((hatulrol)); a 4. meg csak elolrol -- ossze kellene gyurni valahogy ezt a sokmindent

angyal9 2009.01.28. 07:41:08

Ha a férjem újra elvenne, akkor a MÁSODIK!!!!!!!!! Ha nem, akkor is kérem, max a szekrényben pihenne, én meg naponta nézegetném. :)

Borg01 · http://myrdinfashion.com 2009.02.18. 08:56:06

Az első jó csak túl csipkés a második mellrésze nem tetszik 3-4 úgy jó ahogyan van .
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása