OurFashion

Képösszefoglaló - Milánó Férfi RTW 2009-es téli divatbemutatók

2009.január.19. 09:51

*Bianka*

2 komment

A napokban zajlik Milánóban a 2009-es ready to wear férfi téli kollekciók bemutatója. Következzen most ezeknek az összefoglalója. Már nagyon sok érdekes bemutató lement,  többek között Tussardi, Giancarlo Ferré, és Roberto Cavalli kolleckiója is volt már a kifutókon. Most következzen az eddigiekből 4 bemutató válogatott képei:

1. Burberry Prorsum:

2. Emporio Armani (személyes kedvencem)

3. Prada

4. Dolce and Gabbana

Összefoglalva alapvetően a tavalyi trend folytatódik, nagy áttörés nincs. A szövet és ballon kabát talán menőbb, mint valaha, a kiegészítők (sálak, kesztyűk, táskák) nagyobb szerepet kapnak, és az elegánsat kell mesterien vegyíteni a laza stílussal. Végül színekben és mintákban pedig utánozzuk a női vonalat: éljen a szürke és a kockás minden mennyiségben!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Almácska* 2009.01.19. 14:53:27

huhhhhh, az armani tényleg jóóóól néz ki, de nekem a Dolce gabbana is kedvenc.. cukiii az a vékony nyakkendő. láv it.

justniki 2009.01.19. 17:49:17

dolce és armani, és az armaniban az első pasi nagyon jól néz ki:')
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása