OurFashion

Love or hate

2009.január.13. 19:30

**Anna**

7 komment

Határok azt hiszem már egyáltalán nincsenek sem az ékszer, sem pedig a ruhatervezésben. Ennek egyik ékes példája a haj-fülbevaló és haj-hajdísz. A díszek tényleg igazi hajból készültek, a fülbevaló hajának hossza pedig mint az a képen is jól látszik, elérheti a derékig érő hosszat is. Úgy látszik a hosszabbított és felvarratott haj helyét átveszik a hajból készült kiegészítők. Na jó, azt hiszem ez még messze van. Mindenesetre egy újabb opció a hosszú hajukat levágatni kívánó lányoknak, hiszen egy pár fülbevaló ára 286 $. Én kicsit irtózom a nem élő haj gondolatától, de el tudom képzelni, hogy extrém kiegészítő legyen egy fotózáson, vagy divatbemutatón nagyobb copfokban. Amúgy nem ez az első eset, hogy valaki a hajat nem parókának szánja, készítettek már belőle fonott múzeumi kordont is. Szóval mi a véleményetek? Aggatnátok ilyet a fületekbe? Tűznétek hasonló díszt a kobakotokra?

http://www.bijulesnyc.com/

Megosztás:
7 komment

Címkék: ékszer érdekesség fülbevaló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rc_fan 2009.01.14. 05:48:00

never ever vennem fel
emlitett extrem esetben lehet megfelelo kiegeszito

angyal9 2009.01.14. 08:00:33

A. HIDEG. RÁZ.
ETTŐL.

De diétának jó: ránézel, elhányod magad.

suo tempore 2009.01.14. 18:33:16

a tökéletes katona c. filmben a pasinak emberi fülekből volt a nyaklánca...ugyan mi ez ahhoz képest?

Eki 2009.01.18. 01:40:54

mint minden más, ez is simán divatba tudna jönni ha mjuk keira knightley vagy katie holmes vagy bekkemné elkezdene ilyeneket magára rakni.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása