OurFashion

Ti mit vártok az ourfashion.hu -tól?

2009.január.12. 12:23

*Bianka*

12 komment

Kedves Olvasók, Kommentelők!

Úgy érezzük, hogy kinőttük magunkat itt az index.hu alatt, ezért nagy fába vágjuk a fejszénket, hamarosan ugyanis elindul az ourfashion.hu divatportál. A blogszerű forma megmarad, azonban rengeteg apró plusz szolgáltatással lehetne feldobni a honlapot és egy igazi közösségi oldallá szervezni a divatimádók számára. A blog ezentúl három témában fog tovább üzemelni: fashion, beauty, és design kategóriákban, ezenkívül lesznek fórumok is és szeretnék több teret engedni az olvasóknak és divatélményeiknek.

Örülnénk, ha leírnátok, hogy Ti mit vártok ettől a jövőbeli portáltól, és milyen funkcióknak örülnétek! Előre is köszönjük: Az OurFashion csapata

Megosztás:
12 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coco 2009.01.12. 13:34:42

látva a férfidivatos cikkhez érkezett kommenteket nekem újra megfordult a fejemben, hogy vajon mikor elégelitek meg az indexhez való kötődést... úgyhogy nagyon örülök a dolognak. amit ettől az oldaltól várok: tájékoztasson a legújabb trendekről, eseményekről a divat és a szépség világában, érdekes formában. ez eddig is így volt- ha mostantól több, jobb és szebb lesz, annál jobb! :)

Tili 2009.01.12. 15:19:49

Sziasztok, en is gyakran megneztem ezt a blogot es altalaban tetszett amit/amirol irtatok. Ami nekem hianyzik az a "hetkoznapi divat" kategoria. Tudom hogy ez egy divatblog es foleg az egyedi megoldasokrol irtok, de neha jol jonne egy kis segitseg azoknak is akik nem oltozkodnek az utolso divat szerint (munkahelyi megkotes vagy kicsit konzervativabb hozzaallas a divathoz) de megis szeretnek feldobni a napjukat, esetleg egy kis valtoztatasra vagyank de nem tudjak hogyan (pl En:) Koszi

suo tempore 2009.01.12. 17:11:35

nekem ez így jó volt (szerkeszésileg volt egy kis problémám,h nem ártana a tördelés (tovább>>), mert ha sok kép van, az mind a főoldalon foglalja a helyet)

esetleg lehetne egy külön képgaléria tervezők vagy más egyéb kategóriák szerint

esetleg ha lesznek regisztrált felhasználók, nekik is lehetne képgalériájuk a saját megosztásra érdemes fényképeiknek (autós blogokon láttam ilyen funkciót és nagyon tetszett)

stevetudor 2009.01.12. 17:28:37

Lehet nem a legjobb ötlet az férfi divatos post után, de talán cikkezhetnétek néha normális férfi ruhákrol.

coco 2009.01.12. 17:46:37

a normális elég szubjektív fogalom :s

m_gabor · http://www.modellonline.hu/ 2009.01.12. 18:11:58

huh,
az olvasók megmaradnak? úgy értem hogy a blog.hu-n keresztül kis réteg talál meg benneteket, nem fogtok "veszíteni" a váltással?
rss továbbra is lesz, remélem,
be vagytok linkelve hozzánk:) www.modellonline.hu -- lent a hírek közt a tiétek is ott van

milyen motorra lesz az új site?

sok sikert
gabor

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2009.01.12. 19:34:51

Trendkövető de hordható férfi divat- és stílus-tanácsok, praktikák... hajrá! drukkolok!

Hartog 2009.01.13. 00:47:31

Csatlakozom az előttem szólókhoz: több fiús cuccot! Egyébként meg csak így tovább, egész jók vagytok ;)

Hartog 2009.01.13. 00:50:35

Jah: és mit szólnátok egy olyan rovathoz, hogy bementek egy boltba, és megnézzük, hogy szerény szerkesztőségetek tagjai (külön-külön) mire költenének el az adott helyen X ezer jómagyar forintot? Szerintem ti is élveznétek

angyal9 2009.01.13. 07:34:18

Próbaképpen tehetnétek föl divattal kapcsolatos játékot, pl öltöztetőset, vagy ilyesmit. Még sose játszottam ilyet, lehet, hogy itt kedvet kapnék hozzá.
És igen, lehetne több rovat, amiben elkülönül a hordható (mindennapi) ruhák, a férfidivat, és az olcasók által beküldött anyagok.
Tematikus linkajánló is legyen mindenképpen: pl a pretaporter, meg ilyenek, ahonnan ti is szoktatok leszedni összeállításokat...
Lehetnének különböző című fórumok, pl.: Mit viselsz ma? Mi az új, kedvenc parfümöd? Milyen designer-cuccod van? Hol vettél utoljára valami jót/ mi a kedvenc boltod, turid... Sok infóról tudnánk egymást is tájékoztatni.

Most ennyi ötlet jutott eszembe, majd még ha van valami, fölírom ide.

Jók vagytok, és a legfőbb mindig a blog (cikkek+kommentelhetőség). Csak így tovább.

angyal9 2009.01.13. 07:38:04

Ja, igen, lehetne konkrétan férfikollega is, aki tesz föl post-okat a tényleg normális férfidivatról, értsd, hordható ma is, nem csak akkor, amikor Magyarországon is már csak hímnős egyedek vannak. Szóval, ami SEGÍTSÉG a férfiaknak az öltözködésben, itt és most.
Lehetne divat illik/nem illik-et is csinálni. Egyszer tettetek föl már egy ilyen postot, valami tedd, ne tedd, vagy hasonló.

suo tempore 2009.01.15. 19:28:04

bár végülis...egyre kevésbé vagyok kompatibilis a 20 éveikben járó lányok ízlésvilágával, és sok dícsért dologra hittem első látásra,h vicc, vagy csak ízlésficam kedvéért tettétek ki...de nem

ez nem azt jelenti,h mamusz és otthonka, hanem pont vmi ízléses, hordható, praktikus valamit, amit egy 30-40 éves vénasszony is el tud képzelni magán

20 évesen még az ember eljátszadozik a buggyos gatyával és rémes társaival, de 30 fölött már más szempontok vannak
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása