OurFashion

2009 Golden Globe - A legrosszabb ruhák - Fashionista szerint

2009.január.12. 11:35

fashionista

6 komment

Tegnap este volt az Arany Glóbusz díjátadó - a részletes hírekért ajánlom az IMDB-t vagy bármelyik mozis blogot (bár én nagyon örülök Heath Ledger és a Slumdog Millionaire sikerének) - mi itt most a ruhákat szedjük ízekre. Először következzen egy válogatás a legborzasztóbb ruhákról és frizurákról.

A győztese ennek a kategóriának mindenképpen Renée Zellweger, aki szokás szerint Carolina Herrera-t viselt. A ruha átlátszó felsőrészénél, a borzasztó melltartónál csak a színésznő frizurája a szörnyűbb. 

Nagy csalódás volt még az általában nagyon csinos Cameron Diaz Chanel öltözéke, furcsán kétszínű haja és a ruhához teljesen rosszul illő vörös rúzsa.

Jennifer Lopez 2009-es Marchesa modellt viselt. Valahogy szomorúnak tűnt az arca, és furcsán eltűntek a mellei - egyes külföldi oldalak szerint visszautazott az időben, és olyan, mintha még "Puff Daddy"-vel randizgatna.

Minden szempontból (szín, fazon) ez a legborzasztóbb kreáció: Freida Pinto Christian Lacroix-ban. WÁÁÁÁderossz! De a viselője nagyon cuki, ez javít valamennyit a helyzeten.

Marisa Tomei mintha a Karib tenger kalózaiból lépett volna ki ebben az Oscar de la Renta öltözékben. Komolyan, már csak egy kard és egy kalap kellene rá, hogy harcba szállhasson Johnny Depp-pel! 

A legolcsóribancosabb ruha Megan Fox Ralph Lauren-je szerény véleményem szerint. Pedig annyira szép lehetne ez a lány, ha nem Pamela Anderson babérjaira törne.

A legsemmilyenebb ruha és smink megtisztelő címét Péneloé Cruz kapja. A púderszínű Armani Privé öltözet teljesen egybeolvad a viselője bőrével, semmit sem ad át Pénelopé szenvedélyességéből, egyéniségéből. Tőle azért többre számítottam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.01.12. 18:45:45

penelopé nagyon kancsal kifelé :)))

az a libafos színű hájhurkás gönc télleg nagyon vicces

renée meg úgy néz ki, mit a saját nagyanyja

quika · http://purple-weed.blogspot.com/ 2009.01.12. 19:42:33

Cameron ruhájával abszolut semmi baj nincsen!
Marisa Tomei ruhájának a felső része szerintem szuper, az összhatás mégis eléggé szerencsétlen.

Penelope, JLo és Renée....:D:D:D:D Mekkora melléfogás mindegyik, tejóóóég

angyal9 2009.01.13. 07:49:06

A Ralph Lauren ruha nagyon szép szerintem, és a csajon is jól áll, tökéletes teste van hozzá. Tompíthatta volna a "kihívó" hatást egy kis boleróval, vagy áttetsző sállal, bár szerintem így is jó. Nincs ki jobban semmije, mint Eva Longoriának pl., én egyedül ezt a ruhát fogadnám el az összes gála-ruha közül.

coco 2009.01.13. 13:42:35

cameron szörnyen néz ki, pedig azt hittem, ő még egy zsákban is jól festene. rossz a ruha, a cipő, a frizura, a smink...
megan fox pedig úgy néz ki, mint egy trashy pornósztár. rémesen ízléstelen, főleg azzal a tetoválással a karján... :( pedig nagyon szép lány, és nagyon jó az alakja.

sklasse79 2009.01.22. 09:05:05

penelope-n soha nem igazodom el, néha annyira szenvedélyes, és gyönyörű (pl. az almodovar filmekben), néha meg jelentéktelen, és olyan madárfejű.
sztem zellweger ruhája nem lenne olyan szörnyű, ha fehér helyett fekete fűzőt vett volna fel.
Egyébként szeretném egyszer azt végignézni, h hogyan győzik meg a stylistok arról, h ezek a ruhák jók...miért nem kapcsol be a sztárok saját ízlése, és riasztója???

Reuss 2009.10.29. 19:14:40

Megan Fox sminkje szerintem pont jó. És nagyon elegáns lenne, ha nem ezt a ruhát választotta volna. A színe és a hímzése olyan régimódi.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása