OurFashion

Katy a bevállalós

2008.november.09. 21:03

**Anna**

9 komment

Katy Perryt némelyek az új Madonnaként emlegetik lázadó stílusa, szövegei miatt, másrészt viszont Roisín Murphy nyomdokaiba is lép extravagáns fellépőruháival. Hol hatalmas csaresznyén lengedezik, hol pedig vidámparkként lép színpadra. Mostanában szinte minden nap leadják az egyik rádión legójabb slágerét, vagy a tv-ben megy le ugyan ez a zene. Akárhogyan is, a fellépőruháit én sokkal inkább kosztümöknek nevezném, nekem nagyon tetszenek, fantasztikusan jópofák, sokkal jobbak, mintha csak egyszerűen szexisen és jól öltözködne. Az én kedvencem a félig vőlegény, félig menyasszonyi ruha, de mellein a ránk szegeződő tekintetek is nagyon tetszenek. Amúgy olyan kristályos muffin táska van a kezében, mint a kis Lilinek a Szex én New Yorkban. A harmadik képen meg lehet hogy ő maga is meg van lepődve, hogy mit is vett magára. Vagy lehet hogy csak a toll csiklandozta meg az orrát?

Megosztás:
9 komment

Címkék: katy perry

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2008.11.10. 01:10:11

Pont most néztem meg az EMA -t és nagyon bejöttek Katy ruhái! Csak ámultam -bámultam hogy mennyire ötletesek! Nekem a vidámparkos mellett még az tetszett a legjobban, amelyikben a banánon ült! (azt a banánt is elfogadnám magamnak kanapénak btw.)

theba 2008.11.10. 13:38:37

nem bírom ezt a nőt,nekem túl sok már...zavar ha valaki ennyire adja az idióta lázadót,nem tudom valójában,hogy a csaj egy jól megtervezett pr-fogás-e,akire pár év múlva már nem sokan fognak emlékezni....az meg,hogy új madonna,az kissé durva....

fashion victim 2008.11.10. 14:21:03

Szerintem egyelore inkabb csak az uj lilly allen...egy szama van bakker es maris az uj madonna?!

*Almácska* 2008.11.10. 17:59:03

én birom, én is ezt olvastam ola, hogy uj madonna, de én jobban birom most öt, mint madonnát.és én is szeretnéke gy olyan vidámpark-ruhááát!
és jo a zenéje is. simán jo.

zteny 2008.11.10. 21:14:31

IMÁDOM Katyt!A ruhái is nagyon tetszenek...az meg, hogy egy száma van...pfff...látszik kis országunkban nem sokan ismerik.+ klippje van: Ur so gay,I kissed a girl és Hot n cold.imádnivaló.

fashion victim 2008.11.13. 08:49:05

Zteny, a "kis orszagunkban" megjegyzes ugy erzem nekem szolt en pedig Parizsban elek spec es jelentem itt is csak egy szama ismert. Jo akkor ugy mondom, hogy egy albuma es egy ISMERT szama van, ezek utan ne nevezzuk mar Madonnanak, akinek mar 20 ev karrier es sok album van a hata mogott.

fashion victim 2008.11.13. 08:49:58

Mondjuk amiben hasonlitanak az az, hogy ezt az al leszbi image-et Madonna is ellotte mar parszor....
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása