OurFashion

Vidám ősz

2008.november.05. 23:52

**Anna**

7 komment

Az ősz beköszöntével (na jó, most még meleg van) van pár olyan dolog, amire mindenképpen szükségünk van. Én nagyon nem szeretem a hideget, főleg az esőt, ezért kis felszerelésemmel próbálom meg átvészelni ezt az időszakot. Az egyik alapdarab a gumicsizma, amit még mindig sokféle mintával lehet kapni, a második az esőkabát, ami már sokkal keményebb dió. Nehéz olyat találni, ami nem csak hogy vízhatlan, de nem úgy nézünk ki benne, mint egy bezacskózott kisdiák. A harmadik, és nekem egyben személyes kedvencem az esernyő. Rengeteg szín, minta, összecsukható, lapos, csak választani tudjunk. A Badaboomban pedig igazi különlegességekre lehet akadni, mint például ezek a már összecsukottan is látványos ernyők. Mindenki megtalálhatja benne magát, így már tényleg sokkal könnyebb kibírni az esőt. Ezek a Pylones márkájú termékek 4900 Ft-ba kerülnek, nem sokkal drágább, mint szimplább társaik.

Megosztás:
7 komment

Címkék: érdekesség badaboom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoeme 2008.11.06. 08:32:24

pylones - imádom a cuccaikat, előszor Párizsban jártam ilyen üzletben, teljesen beleszerelmesedtem a mosolygó virág légycsapókba, a mókusos nutellakrém kiszedőbe, noéspersze a zokniból kialakított kis pénztárcákba (amilyen az egyik barátnőnek is van)
és csak a glamour-napok miatt tudom már, hogy itthon is kaphatók -- mindenképpen érdemes benézni az üzletbe : ))

Kataa 2008.11.06. 11:24:04

Télleg jók ezek az ernyők!
Viszont gumicsizma vásárlás ügyben adhatnátok néhány tippet hol találni szépeket, amiknek az ára sem horribilis! Köcce előre is!

coco 2008.11.06. 11:32:35

tök cukik- ezeket hol lehet budapesten kapni?

Feminine Mystique 2008.11.06. 13:46:11

Hollán Ernő utcában van Pylones üzlet

ducsayzsuzsa 2008.11.07. 11:11:53

Sziasztok,

Nekem pont ilyen piros ernyőm van, onnan a hollán ernőből, de nem nagyon ajánlom senkinek, mert kb. a második használat során szétesik. Eddig kétszer vittem szervízbe, de megint ott tartok, hogy egy helyen el van törve (megjegyzem egyszer már ki is cserélték..).
Szerintem ehhez képest azért kicsit drága, még annak ellenére is, hogy a design tényleg verhetetlen.

Ms Groutesque 2008.11.08. 18:57:55

hm, kár h. akkor ezek szerint nem a legjobb minőség (v. csak te fogtál ki egy hibás darabot), pedig nagyon tetszenek.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása