OurFashion

Milánó Fashion Week - keddi nap összefoglalása

2008.szeptember.24. 14:05

*Bianka*

3 komment

Tegnap ugyanolyan lendülettel folytatódott a Milánóban zajló divathét, mint a hétfői napon. Senki sem gondolta úgy, hogy már lefutottak a nagyok (D&G és az Armanik), hiszen csak most következett a Prada, a Burberry és Salvatore Ferragamo tavaszi kollekciója. Ezekről láthattok most egy kis képválogatást (ezenkívül volt még Moschino, Etro és még sokan mások).

A Burberry felvillanyozta a közönséget, mert igazán hordható, kifinomult stílusú tavaszi darabokat mutattak be, mind a női, mind a férfi  kollekcióból. Nekem nagyon tetszenek, bár halászsapkát nem tudnának rám erőszakolni.Viszont ballonkabátot minden férfira tavasszal!

Viszont a Prada divatbemutatóra pár év múlva csak a modellek esései miatt fogunk emlékezni, mert a kollekció szerintem nem valami nagy durranás:


A harmadik bemutató Salvatorre Ferragamo kollekciójáról szólt. Sokszor használta a félvállas- és a bő fazont, nagyon elegáns és légies kollekciót sikerült összehoznia.

 

 
 
 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alice Hayward 2008.09.24. 14:55:33

dehát a Burberry hétfőn volt.

suo tempore 2008.09.24. 20:09:10

tegye fel a kezét, aki az összes képet végig bírta nézni és még emlékszik is rá

dézi 2008.09.26. 08:17:11

Ballonos fiatalember-Burberrynél, arany parádé Pradanál, félvállas pinkcsoda Ferragamónál. Ennyit sikerült. :)))
Szerintem teljesen lényegtelen melyik napon volt,mély nyomokat mint a példa is mutatja nem hagyott senkiben.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása