OurFashion

Parfümcsodák

2008.szeptember.23. 14:54

fashionista

1 komment

Az Hermés Kelly Caléche illata korlátozott ideig különleges köntösben lesz kapható: az Hermés táskák kis lakatjának mintájára acélcsomagolást kap az illat. A parfümkoncentrátum 7,5 ml-es és 140 euróért kapható (szerencsére utántölthető 76 euróért).

Chanel Beige - a neve nem ígér túl sokat, de az összetevők annál inkább! A Les Exclisifs kollekció legújabb darabja frézia, frangipani és méz jegyeket hordoz. És hogy miért bézs? A semleges szín a nagy Coco egyik kedvence volt a természetessége miatt, számos árnyalatát hordta szívesen. Októbertől lesz majd kapható a Saksnál.

Végül egy csodás csomagolás upgrade: a Nina Ricci híres L'air du Temps-e misztikus feketébe öltözött az illat 60. évfordulójának alkalmából - 460 számozott példány kapható majd 110 ml-es flakonból - 750 eurós darabáron.

Via ScentedSalamander, Nowsmellthis és Le figaro.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs 2008.09.23. 19:03:10

a főiskolán névtanból parfümök neveiből tartottam előadást: a fentiekből kettő benne volt
gyönyörű a Nina Ricci üvege feketén-fehéren egyaránt
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása