OurFashion

Hírek máshonnan - jön a Dolce & Gabbana?

2008.szeptember.18. 22:08

*Bianka*

3 komment

"Megállíthatatlannak tűnik a világmárkák Andrássy úti hódítása. A napokban megnyíló Gucci üzletet néhány hét múlva követi a főleg táskában és cipőben erős Roberto Cavalli szaküzlet debütálása, és várhatóan az év végéig átvágják az Armani divatház és kávézó képzeletbeli szalagját is. Ám ezzel nem ér véget a sor: már a befejező munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében és hamarosan építőmesterek foglalják el az Andrássy út és Nagymező utca sarkát is: ott az olasz Dolce & Gabbana cég nyit exkluzív szalont - tudta meg a Napi Gazdaság.  ... "

cikk folytatása a Napi Gazdaság honlapján

Megosztás:
3 komment

Címkék: hírek gucci dolce and gabbana

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hecuba 2008.09.19. 08:09:52

Én örülök, ha közelebb jönnek a nagy desiger márkák, de amit utálok, hogy a mo.-i üzletekben ált. nincs választék, és minden méretből 1 db-ot hoznak (vagy mérethiányosan??). Én az utolsó darabot soha, semmiből nem veszem meg, még akkor sem, ha az Gucci vagy Cavalli.
Értem én, hogy többre meg talán nincs kereslet, bár ebben sem vagyok biztos, de így továbbra is külföldre fog járni az, aki ilyen cuccokat szeretne venni (én is).
És sajnos gyakran tapasztalom, hogy sok a kicsit selejtes áru. Amin lehet, hogy egy felületes szemlélő nem is veszi észre a hibát, de tuti, hogy egy milánói vagy párizsi üzletben nem merik kitenni.
Hiába, még mindig vadkelet vagyunk...

Gemini 2008.09.19. 08:50:28

Na, hát ezek a nagy márkák engem nem érintenek....nincs akkora teli pénztárcám, hogy be merjem tenni a lábam bármelyikbe is. :S

Lizi 2008.09.19. 12:32:07

Hecuba, ezt sajnos minden márkára jellemző, sőt hogy profán példával éljek, mig a Président vajat Fro.-ban francia tehén tejéből készitik, az itthon kapható verzió lengyel tehén tejéből.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása