OurFashion

OurHome: Csempészd a természetet az otthonodba

2008.szeptember.07. 19:38

fashionista

6 komment

Vidéki lány vagyok, de 6 éve a városban élek, a hetedik kerület közepén. Ha elkezdik fúrni a metróalagutat, csörömpölnek a poharak az üveges tárolószekrényben. Eddig ha csak egy kis friss levegőre vágytam, hazamentem a szüleimhez egy napra és feltöltődtem. Most pedig már azt érzem, hogy ez is kevés. Több természetes anyagot, virágot, köveket, valódi fát, igazi életet akarok  látni magam körül.  

Ezek a tálkák arra ösztönöznek, hogy megérintsem őket, hogy érezzem minden kis apró gödröcskéjét és érdességet a fának, és a simaságát a porcelánnak.

A kilencven dolláros fa asztali futó bármely vacsora hangulatát megváltoztathatja, ropogós héjú kenyeret, paradicsomot és sajtokat tennék rá. A reformétkezést preferálók meg fogják most be a fülüket, mert egy kis kolbászt és füstölt sonkát is elképzelnék ehhez a vacsorához.

Eduardo Garza kis tárolói lehet, hogy nem a legpraktikusabb elemei lesznek a lakásnak, de a kis, csiszolt, hideg kövek annyira szépek, hogy nekem már a kis doboztető is elég lenne dekorációs elemnek - mindenféle funkció nélkül.

SURrevolution szobor dél-amerikai fából - mintha élnének azok az ágak, ugye?

Gyertyatartó és tál fenyőgallyakból - ezeket akár otthon is elkészíthetjük, annyira egyszerűek, de mégis hihetetlenül ötletesek.

 A tíz, különböző méretű és magasságú fa együttese egy különleges asztalkát eredményez, amely nem csak szép dekorációs elem, hanem az újrahasznosítás kreatív példája is, hiszen  lebontott mólók oszlopait használták fel hozzá.

Minden a vivre.com-on is megtalálható, megvehető, de egyszerűbb, ha készítesz magadnak egy hasonlót.

Megosztás:
6 komment

Címkék: ourhome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2008.09.07. 21:03:23

tetszetős szemetek

a tűzveszélyes gyertyatartó a kedvencem

diaz 2008.09.07. 22:19:40

Nekem ezek nagyon nem jönnek be:(
A természet maradjon csak a természetben, ne a lakásomban:)

A gallyas gyertyatartó meg tényleg nagyon durva, nem is értem, honnan jöhet ilyen ötlet...

Hecuba 2008.09.08. 08:21:50

Nekem az első fatörzs-tálkák, és a köves tetős dobozok nagyon tetszenek, bár sajnos nem illenének a lakásunk stílusához.

Mrs.SethCohen 2008.09.09. 20:04:43

A köves dobozok illetve az asztali futó nagyon bejövős! :)

Eki 2008.09.11. 23:28:06

szegény dél-amerikai fákat akko má hagyhatták volna akár élve...
fatörzstálka ötletes :)

Eki 2008.09.11. 23:28:59

ja, meg az asztal is!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása