OurFashion

A H&M meglepetése

2008.augusztus.29. 17:55

**Anna**

4 komment

Most jelentek meg az első fotók, röppentek fel az első hírek arról, hogy idén melyik tervező fog a H&M-nek kollekciót összeállítani. Minden évben valaki más nagy névvel rukkolnak elő. Volt már Stella Mcartney, Viktor and Rolf, Marimekko, és még hosszú a lista. Őszre a Comme des Garcons tervezőjét, Rei Kawakubot, sikerült meggyőzni az együttműködésről. A cég reméli, hogy nem kezdenek majd hatalmas tömeggyártásba a kollekciójukkal, hanem így, hogy többek számára is elérhető lesz, különleges marad. Amire számíthatunk azok kabátok, sortok, szoknyák, mindez persze valőszínűleg limitált számban. Az egyetlen, ami kimarad, a gyerekeknek szánt darabok, ebben nem tudtak egyezségre jutni. Remélhetőleg hozzánk is eljutnak ezek a darabok, mert mindig megígérem magamnak, ha lesz megint ilyen, akkor mindenképpen veszek magamnak valamit.

Megosztás:
4 komment

Címkék: h&m comme des garcons

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2008.08.30. 10:33:34

a fekete továbbra is fúj

suo tempore 2008.08.30. 10:36:28

az ott középen egy buggyos gatya?

honnan vették ezek az ihletet, a muszlim öregasszonyoktól?

v.rita 2008.08.30. 21:23:52

nem, ezek a pottyok mar nagyon nem...
de a bal szelso kabat - az igen
ha ertitek, hogy mi igen es mi nem
most jobban erzem, semminthogy kifejtsem... asszem : )

zs 2008.08.31. 12:19:31

az a szörnyű helyzet, hogy bárki csinált felhajtást a H&M-nél, arról én általában lemaradtam tolongás vagy pénztárcakongás okán
ezért az ilyen jellegű híreken igyekszem nem szomorkodni a rossz emlékek miatt
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása