OurFashion

Harajuku lovers - az illat

2008.augusztus.22. 15:15

**Anna**

5 komment

Gwen Stefani énekel, táncol, gyereket nevel, ruhákat és kiegészítőket tervez, ezek után az illat sem maradhatott ki. Ez pedig erősen kötődik a már megteremtett japános imidzshez. Az inspiráció nem volt más, mint Tokio egyik városrésze, a Harajuku negyed, ahol harajuku lányok élik bohókás és színes világukat. Ők ihlették ezt az illatkollekciót, ami 5 fajta parfümből áll. A kezdőbetűk kiadják a már ismert márkanevet, a L.A.M.B-ot, valamit az ötödik illat maga Gwen. A neten meg lehet nézni a reklámfilmet is, ami szintén nagyon japánosra sikeredett, pont olyan, mint az ott vetített reklámok többsége. Szerintem nagyon aranyosak ezek a figurák, ráadásul én vevő vagyok az ilyen gyerekesebb és játékosabb dolgokra.

Megosztás:
5 komment

Címkék: gwen stefani l.a.m.b

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diaz 2008.08.22. 23:45:25

Nekem nem tetszenek az ilyen babaformájú cuccok, parfümösüvegben is a letisztult, klasszikus darabokat kedvelem. De az illatokra nagyon kíváncsi vagyok. Vajon lehet majd kapni itthon is?

Ms Groutesque 2008.08.24. 15:20:56

aranyos, kíváncsi lennék az illatukra. bár az elegánsabb, klasszikusabb parfümöket részesítem előnyben :D

Gemini 2008.08.26. 08:50:36

Remélem, Magyarországra is behozzák majd az illatokat. Bár még a LAMB-et sem volt alkalmam kipróbálni sajnos.

óra faszon 2008.08.29. 21:42:32

a legjobb, ami gwen-ben volt :):

www.youtube.com/watch?v=xoo2Ay4NNts
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása