OurFashion

Patricia Field és a H&M

2008.augusztus.21. 22:02

**Anna**

1 komment

Most a H&M is szükségét érezte, hogy Particia dolgozzon nekik, valamint úgy gondolta, vásárlóiknak is fontos lehet egy kis stílustanácsadás. Én már elveszítettem bizalmam a hölgy felé, miután a honlapját láttam. Abban is kételkedni kezdtem, amit a Szex és New Yorkban hozott létre. Azt meg végképp nem értem, hogy mi az ami rajta van, miért, valamint a mellén fityeg egy kicsi manó, amit már végképp nem tudok hova tenni. Úgy néz ki, mint egy kalózhajó női kapitánya. Mindenesetre aki szeretne, az figyeljen és tanuljon, mert most kicsit bepillanthatnuk a híres (hírhedt) stylist munkamódszerébe.

A második videó szintén a H&M alkotása, bemutatkozó arról, hogy hogyan is képzelik el az őszi trendeket. Jó mozizást!

Megosztás:
1 komment

Címkék: h&m patricia field

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rumli 2008.08.22. 17:20:51

Szivemből szóltál - enyhe rajongásom rögtön döbbenetbe csapott át, amikor megláttam Patricia honlapját...atya-gatya, gagyi a köbön, én a helyében szégyellném magam! A videón azért egész jókat alakít, bár ő maga tényleg kritikán alulian néz ki. A fiústylingra azért még gyúrnék.... Ja, a blogodat pedig nagyon csípem ;) szia
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása