OurFashion

Fekete csók

2008.augusztus.21. 09:16

fashionista

8 komment

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én még a leglázadóbb tizenéves koromban sem viseltem fekete pandamaci szemeket, fekete körmöket vagy fekete rúzst. Lehet, hogy túl jó kislány voltam, vagy csak most jön még ez a korszak számomra, ugyanis most nagyon tetszik a Lancome új koromfekete, csillámos Color Fever szájfénye. Novemberben dobják piacra a cég új művészeti igazgatójának, Aaron De Meynek a kreációját, melynek színe a Piha Black névre hallgat és a fekete Christian Louboutin cipők ihlették.

A képen Piha Red árnyalatú rúzs fölé kenték (színtén újdonság), hogy nagyon különleges, vampos legyen az összhatás: tiszta Dita Von Teese hangulat, nem igaz?

Nem tudom, hogy elég bátor lennék-e egy ilyen kombinációhoz, de mindenesetre nagyon tetszik a lenti kép. És nektek?

Via The Beauty Alchemist.

Megosztás:
8 komment

Címkék: lancome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2008.08.21. 10:32:45

nekem ez a száj nem tűnik igazinak

egyébként meg borzalmas, nem bírom a feketét, elég kevés embernek áll igazán jól, öregít és halálmadáros

theba 2008.08.21. 11:03:49

így a képen nagyon szép,de az "utca emberén"nem biztos,hogy ilyen igézően állna,inkább viccesen.én sem szeretem a fekete lakkot,rúzst,de a szememet kihúzom feketével,bár ott sem esek túlzásba.
alapvetően mondjuk egy divatfotózásra,vagy valami bálra tudnám elképzelni,olyanon akinek nagyon szép az ajka(pl.Angelina Jolie-n).

Ms Groutesque 2008.08.21. 11:44:39

aww ez ku.rva jóó, régóta gondolkodtam,h. hogy érik el ezt a hatást,h. így a fekete belevegyüljön a pirosba. persze hétköznapokon nem hordanám, de amúgy imádom az ilyen vöröses-feketés ditavonteese-es dolgokat =)

v.rita 2008.08.21. 12:56:27

dita vonteese - igen, nekem is o jutott errol eszembe
nem festettem soha magam feketere
szem meg oke, de amugy.. nem vagyok tul rebellis : D

fashion victim 2008.08.21. 13:14:51

En regebben eleg durvan nyomtam, nagy rocker vagyok. Ma mar ez nem latszik rajtam, kicsit konzervativabban nyomom, bar a Szigetre jol jott volna egy ilyen szajfeny. :) Bar igy is amikor kisminkeltem magam feketevel fura voltam magamnak. Mint Marilyn Manson kishuga kb...:)

Rékuc · http://fika.blog.hu 2008.08.21. 23:07:46

ha ez egy valódi fotó, akkor a modellt a búcsúban kellene mutogatni a ketrecben, mert a soha véget nem érő álla méretét nézve valam szörnyű mutáns feje lehet. A fekete szederjes száj is talál ehhez a koncepcióhoz, mintha valami szörnyű bőrbetegség gyötörné szegényt. Rémes.

Alice Hayward 2008.08.24. 11:46:51

búcsúban mutogatni? szörnyű mutáns fej? szörnyű bőrbetegség? te jó ég... sírjak vagy nevessek? az nyilvánvaló, hogy nem utcai (vagy inkább semmiképp sem magyarországi?) viseletre készül(t).

eredeti, érdekes, nekem nagyon tetszik, kiváncsi vagyok rá!

arwen 2008.09.09. 22:56:59

háát, biztos megköveztek majd, de én imádom a feketét. kisebb koromban festettem is magam halálmadárnak, most már ez nem fordul elő, de változatlanul tetszik a szájfény.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása