OurFashion

Esőkabát a táskádra

2008.július.30. 20:06

**Anna**

5 komment

Eső ellen már sok mindennel lehet védekezni, és szinte mindent lehet védeni. Hajat kapucnival, lábat gumicsizmával, egész testet pedig esernyővel. Azonban valamiért sosem elég nagy az esernyő, és oldalt csöpög róla a víz, tehát valami mindig kilóg. Ez a leggyakrabban a könyök, vagy a táska szokott lenni. Könyökre már eddig is volt megoldás esőkabát formájában, most pedig megszületett a táskára húzható esőkabát. Hogy sikkesek is legyünk vele, ne csak egy nejlonzacskónak hasson, sokféle szín és minta között dönthetünk. Sőt, még a méretet is kiválaszthatjuk, attól függően, hogy kis retikült, vagy hatalmas "mindent bele" tatyót hordunk. Ráadásul ha elállt az eső, össze lehet hajtani, és beletenni a rajta lévő kis arany zsebbe. A honlapon pedig megtaláljuk az instrukciókat, hogy miként is vigyük ezt véghez. Ennek ellenére én azt hiszem maradok annál, hogy behúzom az összes zipp-zárt, és magamhoz ölelem a táskám.

http://shopraincouture.com/

Megosztás:
5 komment

Címkék: érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.07.30. 20:13:03

Nem rossz ez, szuper ajándékötlet. Úgyis a divat rabszolgái vagyunk! ;-)

nekem tetszik!

Éva 2008.07.31. 09:09:30

Imádom a színeit!:D nagyon jó!nem tudom a kín szülte e az ötletet, vagy kiderült, hogy lenne piaca és erre volt válasz, de elismerésem az elmének!:)

suo tempore 2008.07.31. 10:13:59

naggggyon izzadtságszagú ötlet

Eki 2008.07.31. 23:40:50

aranyos ötlet sztem... jók ezek a kis fa**ságok
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása