OurFashion

Christian Dior - A titokzatos ember

2008.július.29. 18:58

**Anna**

0 komment

Ma véletlenül, amikor bekapcsoltam a Tv-t, a Viasat History-ra kapcsoltam. És egy nagyon érdekes filmet találtam, végre magyar nyelven,de sajnos csak az utolsó 20 percet láttam. Ma éjszaka 1-től, valamint holnap reggel 9-kor fogják még adni. Aki megteheti, mindenképpen nézze meg, vagy vegye fel. Jó filmnézést.

"1947-et írunk, és Franciaország a háború utáni újjáépítés kellős közepén áll. Egy fiatal tervező megnyeri magának a világot a női eleganciával kapcsolatos merész elképzeléseivel. Újra Párizst teszi a világdivat központjává. Ez az ifjú volt Christian Dior,akinek végzete volt a mítoszok birodalmának létrehozása. Ez a férfi,akinek munkája nyomán 1947 és 1957 között teljesen megváltozott a dicsőitett Haute Couture világa, ellentmond annak az extrovertált és hivalkodó elképzelésnek, amelyet a divattervezők terjesztettek el. A hírnevét nehezen viselő Dior zárkózott, konzervatív, mindig a földön járó és szerény ember volt, akiről soha nem gondolta volna senki, hogy a divatvilágban dolgozik... Honnan ered Dior egyedi finomsága? Vajon mi inspirálta dinamikus kreativitását és rendkívüli sikereit? Normandiában töltött gyermekévei, édesanyja eleganciájának soha el nem halványuló emléke, valamint virágok iránti szeretete, a művészet és az építészet segítségével mutatja be a film azt a férfit, aki a mítoszok mögött rejtőzik." Port.hu

Megosztás:
0 komment

Címkék: program christian dior

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása