OurFashion

Happy Birthday to Gucci

2008.július.17. 22:22

**Anna**

3 komment

Július 8-án ünnepelte 70. születésnapját a Gucci, ennek alkalmából pedig hatalmas partyt adtak, divatbemutatóval és vacsorával egybekötve. A bemutató egyik különlegessége volt, hogy élőben lehetett nézni az interneten annak is, aki nem lehetett ott . Felújították azt a boltjukat Rómában, ahol először lehetett kapni termékeiket. Női, férfi, és terrmészetesen kiegészítő osztály is van. Valamint születésnapjuk alkalmából egy kivételes táskát is készítettek a divatrajongók örömére. Első oldalán egy 50'es évekbeli képeslap van, a Gucci első boltja, a via condotti környékével. A honlapon nézegethetitek az ott megjelent sztárokat, bár bevallom őszintén én nem sokat ismerek közülük. Találtok képeket az új üzletről, a kiadott szülinapi kollekcióról, valamint meg lehet nézni az estet egy videóban, ami az elejétől a divatbemutatón át, a buliig bemutatja az eseményeket, szóval tisztára mintha ott lennénk.

Nálunk is nemsokára nyit az Andrássy úton az eslő Gucci, illetve Cavalli bolt, már még semmit nem árulnak el magukról, hatalmas paravánokkal vannak bekerítve.

Megosztás:
3 komment

Címkék: gucci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2008.07.18. 08:42:18

szép ez a bolt...csak azt nem tom nálunk ki fog ott vásárolni...

zs 2008.07.18. 20:24:49

hepi börszdéj!

Scala 2008.07.19. 08:34:34

Nagyon tetszik, egy ilyen táskát kérek szépen!

Várom a boltot is, nyálcsorgatáshoz! :-)
De csak a Guccit, Cavalli szvsz közönséges és sz*r!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása