OurFashion

Michael Jackson kollekciója

2008.június.26. 11:52

**Anna**

5 komment

Néha azt hiszem, bizonyos szinten alul már nem lehet süllyedni, de  a sztárvilág mindig meglep. Michael Jackson régi zenéit szeretem, és szerintem nincs olyan ember, aki soha nem bulizott rájuk. De mostanában már a bulvárhírek és a kisbabalengetés sem elég a felszínen maradáshoz úgy látszik. Hát gondolkodott, gondolkodott a játszótéren, mit is tehetne még, hogy ne felejtsék el az emberek. Ugye már az orr levesbe esést is bedobta, tehát nem maradt sok ötlete. Ekkor találkozott Christian Audigierrel, az Ed Hardy tervezőjével, akivel kitalálták, hogy csináljon egy kollekciót. Ősztől a Kitsonnál lehet majd elérni ezeket a minden bizonnyal érdekes darabokat. Amúgy én már nagyon kiváncsi vagyok, mert Jacko ruháit látva nem reménykedem túl sokban. Azért gyerekkollekciót csak nem csinál...bár sztáréktól minden kitelik, ha a hírekben maradásról van szó.

Megosztás:
5 komment

Címkék: michael jackson ed hardy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.06.26. 13:21:22

moonwalk-oló modelleket várok a kifutóra, mást nem :)

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2008.06.26. 13:32:27

jaj, nekem! de komolyan. :)))))

Nem most lesz új albuma? (mintha azt hallottam volna)

Inkább maradjon a zenénél, ha már teste a táncot nem bírja( táncot?! lehet a menést se), abba legalább jó volt és talán lesz is. . .

Laar 2008.06.26. 17:32:45

Szegény Jacko:( Ő mint fashiondesigner Hate, de mint zenész LOVE

Egypt 2008.06.27. 13:57:56

Szerintem nem kéne ilyen negatívnak lennünk, még nem is láttunk tőle semmi ilyesmit. És ezt a kollekciót eleve nem csak ő egyedül egymaga tervezi, hanem közösen Christian Audigierrel.

Eki 2008.06.29. 16:50:01

én is azt várom, mint Bianka :D moonwalkosokat :D
amúgy sztem ha nem hagyják elharapózni jacko fantáziáját,még jó is kisülhet a dologból.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása