OurFashion

Fashionista loves MAC

2008.június.24. 09:31

fashionista

16 komment

Tegnap beugrottam az Aréna Plázába, hogy store checkkeljek (pénteken indult egy országos promónk, és annak a bolti megjelenéseit akartam ellenőrízni), és ha már ott voltam, nem bírtam ki, hogy ne nézzek be a MAC-be.

Az üzlet maga sokkal tágasabb, kényelmesebb, mint a Váci utcaié, de nem ez a lényeg, hanem a kiszolgálás. Valójában semmit sem akartam venni, csak megbámulni az új kollekciókat (Neo Sci-Fi, Naughty Nauticals) és megkérdezni, hogy mikor lesz itthon is kapható a Color Forms kollekció (soha). (Ha ezekről bővebb információra vagytok kíváncsiak, csak kattintsatok a MAC címkére.) 

Egy hihetetlenül kedves fiú fogadott (és ide még képzeljetek el 6-8 sornyi ömlengést, mert ilyen jó eladóval még sosem találkoztam - ha a főnökei olvassák a bejegyzést: azonnali fizetésemelést követelek neki - bátran menjetek be az üzletbe, és forduljatok hozzá, mert kedves, hozzáértő, és fantasztikus stílusérzékkel segít neked választani, de egyátalán nem tolakodó), érdeklődésemre azonnal megmutatta az újdonságokat.

Az első áldozat a Future Earth kollekcióból a Volcanic Ash Exfoliator arc és testradír. A kezemre kentünk egy adagot ebből a nagyon sötét, krémes-cukros állagú masszából, amely vulkáni hamut is tartalmaz egyenesen Vanuatu szigetéről. Muután leöblítettük, hihetetlenül puha léett a bőröm, de nem száradt ki. A másik kezem hozzá képest mint egy rinocéroszé, és órákig elkísért a különleges illata. Ma reggel még mindig érezhetően puhább az a kezem, és szemmel láthatóan is szebb. A termék sajnos nem olcsó, én testre biztosan nem kenném az ára miatt, de arcra merem ajánlani.

A második tesztalany szintén a Future Earth kollekcióból a Microfine Lip Refinisher, azaz a kétfunkciós ajakradír és -balzsam. Be kell vallanom, én nem radírozom az ajkaimat, ezért ez a termék egyátalán nem tudott lázba hozni. De amikor megfogdostam, kipróbáltam, nagyon érdekesnek és egyedinek találtam a kis rudacskát. Nektek mi a véleményetek róla?

A harmadik a Naugty Nauticals kollekcióból egy habállagú testalapozó volt (Skinsheen Leg Spray), amelyet kézzel és ecsettel is fel lehet vinni a testre és azonnali, gyönyörű barnaságot eredményez. Gyorsan beszívódik, és nem gusztustalan narancsszínű, mint az önbarnítók. 

Végül elérkeztem a Tendertones ajakbalzsamokhoz. (Miután lebeszélt a csodaeladó néhány nem elég trendi körömlakkról-teljesen igaza volt, mára megbántam volna a beruházást.) Buja sárgadinnye illat, fantasztikusan krémes állag, 12-es védőfaktor, de nem az a lényeg: az ajkakre kenve csodálatos, csókolnivaló lesz a végeredmény. Nem tolakodó, mint egy szájfény, nem unalmas, mint egy klasszikus balzsam, szebb, mint egy rúzs. Mindenkinek nagyon ajánlom! A leggyönyörűbb a Honey Bare árnyalat, de az már elfogyott az Arénában. Szerelem első próbálásra...

 

Aki pedig ismeri az eladót, az szóljon neki, hogy csak így tovább!

Megosztás:
16 komment

Címkék: mac beauty smink aréna pláza

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.06.24. 10:11:06

Én sem randírozom a számat,őszintén nem is gondoltam rá hogy kéne,de lehet kiprócsiznám. Csak az a baj h gondolom ez sem olcsóságáról híres, próbálni meg nem adnék ki csak úgy ennyit.

Ellenben mivel a Tendertones-ról ilyen szépeket irtál..:)

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.06.24. 10:20:41

Tendertonesról itt is egy ömlengés:
spoiledpretty.com/
Meg itt egy kis nemszeretés:
www.musingsofamuse.com/2007/07/mac-tenderstones.html
Én nagyon szeretem :)

manóka 2008.06.24. 11:30:54

bocsi de off: nem kezdődtek el még véletlen a leárazások a bershka-stradi-zara dimenzióba?mert nem mennék ki oly messze hiába :)

baracklekvar 2008.06.24. 11:34:20

manóka csatlakozom:)

mivel ruhatárfelújítás közepette vagyok, jól esne egy kis leárazás, és eyg zsák pénz elverése....már két hete is sikerült egy csomót költeni.

sminkcuccból sem sosem elég:$

Mrs.SethCohen 2008.06.24. 11:49:23

Manócska!De bizony már elkezdődtek! :)Leárazás van a Zarában,Bershkában,Stradivariusban,Mangoban,H&M-ben is le van értékelve ez-az.Szóval szerintem érdemes megejteni egy bevásárlókörutat! :)

Mrs.SethCohen 2008.06.24. 11:50:34

Jut eszembe,nekem is lenne egy kérdésem.Nem tudja valaki,hogy mikor nyit meg a Vörösmarty téren a Bershka meg a Stradi?Vagy már esetleg megnyitott,csak lemaradtam róla?

manóka 2008.06.24. 14:33:42

júúj, jöszi szépen S.Cohen-né :)

Kataa 2008.06.24. 18:58:05

Bocsi az off-ért, de ha már mások is megtették előttem, akkor megkérdezem. Fashionista te mivel foglalkozol? Csak kíváncsiságból:) Köcce! Pusz

zoeme 2008.06.24. 20:46:13

huuu, akkor ott a helyem. Köszi a tippeket : ))

Krisz 2008.06.25. 08:44:03

Manóka, de igen, pont tegnap voltam bevásárlókörúton az Aréna Plázában:-) Sajnos későn végeztem a melóban, úh "csak" a C&A, Zara, Promod és Bershka körút fért bele, ezekben elég sok cucc le van árazva és még nincsenek lerabolva, viszont így hétköznap este tömeg sem volt:-)

Mrs. Seth Cohen, elég gyakran járok a Vörösmarty téren, még nem nyílt meg egyik sem, ha észreveszem hogy igen, és nem felejtelek el, beírom ide :-)

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.06.25. 08:44:21

Egy nemzetközi reklámügynökségnél vagyok account executive.

Kataa 2008.06.25. 10:58:31

Köcce a választ. Csak azért kérdeztem, mert én marketinget tanulok, aztán kíváncsi lettem a bejegyzés elején leírtak miatt.

szuper 2008.06.25. 19:04:10

Azt hiszem elárulhatom:
ha minden igaz holnap azaz szerdán nyitunk a Vörösmartyn
lehet h a végén mégsem így lesz de úgy tűnik

sourcherry 2008.06.26. 00:48:41

Tudom hogy félig meddig off, csak gondoltam megosztom veletek :) Én most félig meddig kiköltöztem Olaszországba, és egészen meglepett, hogy itt csak jövő hétvégén kezdik a leértékeléseket... Tehát az hogy Mo-n ilyen korán elkezdődik valószínüleg "egyedi" eset, gondolom kevésbé tudják az emberek megfizetni a teljes árat, és a boltoknak úgy éri meg, ha 2-3 héttel előbb elkezdik. Azért van ebben valami szomorú ....
és még offabb: Szuper, azt is elárulod, hogy mi történt az elmúlt egy hónapban, nem kaptatok meg valami engedélyt, mert figyeltem, a kirakatok meg bent a ruhák már rég kész voltak...

m.dawn 2008.06.28. 12:36:25

MAC Tendertone ajakbalzsam IMÁDOM!!! Már nagyon régóta kerestem tégelyes színezett ajakbalzsamot. Egyszercsak megláttam egy ajkos-cuccok összállítást a "kisalakú, vezető nemzetközi stílusmagazin"ban, egyből irány a Váci utcai MAC szalon és ottvolt! Azonnal vettem belőle, méghozzá a Hot 'n' saucy árnyalatot, olyan cseresznyepiros. Állandóan használom, tényleg! Remek, csak ajánlani tudom!

zs 2008.07.11. 10:50:25

a kipróbálás okán valószinűleg, de az ajakbalzsam valóban olyan, ahogy leirtad, és én valszeg ennyire nem tudtam volna költői lenni -térdreborulás-

(nincs hosszú i a billentyűzeten)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása