OurFashion

Ourweb and shop

2008.június.23. 11:47

**Anna**

1 komment

Ha valaki Londonba megy, és szereti a Swarowski ékszereket és csecsebecséket, akkor most megmondom, hova kell mindenképpen ellátogatnia. Ez a Swarovski Cosmos shop and lounge. Az üzlet különlegessége, hogy saját maga állíthatja össze akárki a nyakláncát, karkötőjét. Rendelkezésre áll az összes gyöngy, és workshopokra is el lehet látogatni, ahol szintén segítséget kap a kedves vásárló. De ha ez még mindig nem lenne elég, otthonról, a Swarovski personal stylist program vezetésével kapja meg az ember, hogy milyen színek illenek hozzá. Beállítod a hajszínt, a szemszínt, az arcformát és a stílust, és csiribú-csiribá megláthatod és megveheted azt az ékszert, ami tökéletesen illik hozzád. Miután pedig elkészítetted kedvenc kiegészítődet az üzletben, megpihenhetsz az étteremben, ami szintén nem akármilyen, mint ahogy az árak sem azok.

Megosztás:
1 komment

Címkék: swarovski ourweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.06.23. 12:38:29

No így elsőre fél órát töltöttem a honlapon.Jó lehet londoninak lenni...Nem mintha itt nem sikerülne költenem a pénzem ékszerekre.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása