OurFashion

Szavazás - Te mivel jársz vásárolni?

2008.június.22. 12:10

*Bianka*

9 komment

Miután megláttam az interneten ezt az új bőr bevásárlószatyrot (Natthaku London 140 font), eldöntöttem, hogy rákérdezek, hogy Ti mivel jártok bevásárolni. Őszinte válaszokat várok. Én mostanában már papírzacskóval, (szerencsére egyre több helyen lehet kapni), de még nem szántam rá magam a bevásárlótáska vásárlásra. Vidéken a dédnagymamáméknál mindig kosárral járok a piacra.

Megosztás:
9 komment

Címkék: táska szavazás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2008.06.22. 13:00:49

Hellobello! :))))

Megtettem alapvető szavazatom a vászon táskára. Mert igazán más közelit nem találtam. . .:(((((

Én mostanában (melóhelyemre is 2 táskával járok, kaja és egyéb nagyobb cuccokat dobálok a "bevásárló táskámba")egy mono által (naushka felsőhöz) adott érdekes anyagú táskát hordok. . . de be kell, hogy valljam vettem anno egy vízlepergetős rene lezard "shopping bag-et" hazai aukciós oldalon. . . :D

Szerintem a furla és nautica, gas ad még olyan papírból készült táskákat amik sokáig bírják és akár vállra is lehet akasztani őket. . .

jah és állandó kis táska még belehajtogatva a kisebb válltáskába nálam egy yves rocher környezetvédő kis színes táska. . . :))))) Ki tudja mikor hova visz az utam. . . :D

dzsuli 2008.06.22. 14:42:11

nyalon. de csak mert csomószor nem gondolkozom előre. pedig környezettudatos vagyok, de tényleg :)

Indilyány 2008.06.22. 14:56:27

Igen, nálam is ez van, h a boltba jut eszembe, h pakolni is kéne vhová:) Viszont a LV szatyor(?) mindig megmosolyogtat, mindig a kis öreg bácsikra meg nénikre emlékeztet, akik még a strandra is hasonlóval járnak :))

Laar 2008.06.22. 18:25:28

Egy Londonban beszerzett Marks&spencer vászon táskával járok vásárolni. Már leszoktam a nylon zacskókról, nem akarok felesleges szemetet magam körül felhalmozni, s igy a környezetet is védem.

lizi 2008.06.23. 09:24:27

Én nem igazán tudok szavazni, mert nincs meg az az opció amit én használok (bár én sem tudom a megfelelő kifejezést rá). Vastag strapabiró műanyagból van (?). Itthon még nem annyira elterjedt, a Match-nak van, de az is kicsit kisebb méretű. Van két szinesem (naracs katicával és pink virággal), ezeket még Franciaországból hoztam. Rengeteg cucc elfér bennük és a vállamra is tudom dobni. És nem utolsó sorban környezetbarát is. Egyébként gurulós bevásárló "táskával" is bővithető lenne a lista, bár itthon még nem annyira elterjedt. Tudjátok amivel a mamik mennek a piacra, de pl. szintén Fro.-ban nagy divatja van. lassakovsky.blogspot.com/2008/01/szatyormnia-rovat-ii-taligda.html

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.06.23. 09:33:56

Lizi! köszi a linket, nagyon érdekes, én mégnem találkoztam ilyenekkel, nem tudom hogy itthon lehet e kapni, majd utána nézek.

lizi 2008.06.23. 09:43:54

Szerintem lehet, csak borsos az ára. Lehet pl. szövetből készült bolti bevásárlókosarat kapni (olyat már biztosan láttál) csak annak az ára is 15ezer körül van.

Démétér 2008.06.23. 13:53:41

Én kosárral járok a piacra, szerintem őrült praktikus - de én kertvárosi feleség vagyok, végül is :)

Zsófi 2008.06.25. 12:57:13

Huu Bilbaoban laktam egy hónapig nemrég. Eleinte csak néztem nagyokat ezeken a magunk után huzható tatyikon.Mindenki ezzel járt,sőtt a koliban felajánlották a portán h nekik van sok (jó nem ilyen szép színesek) nyugodtan kérjek ha megyek boltba:)
Nekem még akkor is kicsit nagyis, de ugyis ez is meghodít minket.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása