OurFashion

OurLicit - Zara szandál

2008.június.10. 18:44

*Bianka*

4 komment

Többször kérdezgetettek az ebay-es rendeléssel kapcsolatban, mi van ha túl nagy a cipő? mi van ha kicsi? mi van ha nem olyan színű, mint a képen? mi van ha nem is az mint a képen? Éva olvasónkkal megtörtént az egyik. Rendelt ebay-ről egy Zara szandált, amire képről (nem a lent láthatókról) azt hitte, hogy ezüst, és amikor megérkezett kiderült, hogy bizony arany. Ehhez pedig még egy fél ruhatárat kellene vennie, mivel arany ruhái nincsenek. Ezért közösen úgy dönöttünk, hogy megmutatjuk nektek a szandált, és licitre bocsájtjuk. Kikiálltási ár: 3000 Ft. Ha érdekel írj a kommentekbe, később pedig kapsz email címet is! Méret: 40
UI: Szerkesztői komment: Kedves Zsani és persze a többiek is! Természetesen az emailban érkezett képeket feltesszük a blogra, de ezetnúl csak minden pénteken lesz OurStyle-YourStyle rovat, amibe a héten érkezett emaileket szerkesztjük össze. (kicsit próbálunk rendszereződni :) )

Megosztás:
4 komment

Címkék: ebay szandál zara

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barylike 2008.06.10. 20:03:35

Nekem nagyon tetszik, és van is arany ruhám. :)

Scala 2008.06.10. 23:59:29

Zsani úgy látom rákattant a saját cuccai közszemlére tételére... :-)

A szandálon gondolkodom!

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2008.06.11. 08:15:59

Szia Scala!

Azért Zsani nem mindent mutat meg. . . :) még párja véletleül idekattint és levágja, hogy sokkal több cuccom van, mint amiről Ő tud. . .

de azért nagyon kiváncsi vagyok ám az itt blogoló emberkék véleményére. . . :)

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2008.06.12. 18:34:09

Barylike kérsz emailcímet?tárgyaltok? :)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása