OurFashion

YourStyle

2008.június.08. 11:58

*Bianka*

14 komment

Scala Clarks Balerinája:

Scala Bronx Szandálja:




Zsani hétvégi turizása:

Szerkesztő üzenete: a D&G farmert valamiért nem tudom betölteni, késöbbiekben még próbálkozom

 

 

"Ez egy Clarks ballerina "fáradt rózsaszín". Leértékelték, mert szerintük ez a szín nem trendi.
Szerintem meg a natúr színű cipők divatosak, legalábbis nagyon elegánsak, ezért örök darabok.Úgyhogy enyém lett, ez a cuki kis ballerina, 16 000,-Ft-ért. Mi a véleményetek?
 Nagyon kényelmes, bélelt a talprésznél, ideális viselet sétálós-rohanós-ügyintézős napokra.
Még van belőle méret a Mammut I. Clarcks márkaboltban, ha valakinek felkeltettem volna az érdeklődését...Kb. 8-10 féle színben tartanak még ilyen fazonú cipőt, 20 000,-Ft-ért vesztegetik őket."

 

"Alberto Zago boltban vettem, Mammut I. üzletház, márkája: Bronx. Szerintem nem volt olyan vészesen drága, ahhoz képest, hogy milyen trendi és tetszetős. 15 000,-Ft-ot kértek érte! Szerintetek is ez egy ún. gladiátor szandál? UI: lefényképeztem a dobozát is, mert szerintem aranyos..."

"Szóval: ez a pénteki turizás eredménye nálam. . . Mindkettő: 3990Ft-ot kóstált.
(Én a d&g farmer hátsó zsebébe szerettem bele, a napszemcsik meg eléggé a gyengéim és zöldes árnyalatú még nem volt. . . )"
Turkáló: Alterego www.alteregoshop.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.06.08. 12:14:29

A Bronx szandál extra nagy LOVE, fantasztikosan néz ki, őrülten divatos!

dzsuli 2008.06.08. 17:21:55

cuki a balerina, de nekem is a Bronx tetszik nagyon, báár a sarka nekem sok.
az Alteregoba pedig el kell menni:)

Scala 2008.06.08. 18:16:17

Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok! :-)
Biankának meg külön thx a gyors szerkesztői munkáért, tegnap készültek a képek!

Zsani: nem semmi! a honlapon nem sok mindent találtam, de élőben jobb lehet! és kíváncsian várom a D&G farmert, nagyon érdekelne... :-)

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2008.06.08. 19:42:20

Szia Scala!

Kifinomut nagyon a bronx szandál, főleg egy francia pedikűrös lábon. ;) Gratulálok hozzá---

Remélem fel tudja tenni, majd a dolce farmert Bianka. . . mert elvileg ugyanolyan formátumú és méretű közel, mint a napszemcsi. . .

Alterego-t imádom, mondjuk ki is kell fogni. . . Mindenféle tevezői darabra akadhat az ember. WEestwood, Paul & Joe, Marc Jacobs, Pringle stb).Meg jobban kedvez a pasiknak. . . Nekik sokkal több cucc van. . .
A napszemüveg egy külön vitrinbe volt (még jó, hogy bekukkanoltam oda is), de mint észrevettétek én meg elég chanel függő vagyok, annyiért vétek lett volna ott hagyni. Nem?

Engem már ismernek ott, egy ralph lauren vadcsi új ppucscipőre pl. az eladó srác hívta fel a figyelmemet. . .

Muszáj az eladókról is beszélnem, mert elképesztően kedvesek és segítőkészek. . .

Scala 2008.06.08. 20:09:56

Köszi. Olyan görögös, nem? Rosszul írtam, a gladiátor az más!
Rendben Zsani! Listára felvéve a hely, akkor!

Ildi 2008.06.09. 07:25:01

Nekem a balerinacipő bélése tetszik. Nagyon el van találva, kívülről egy visszafogott darab, de ha belelépsz, olyan, mintha egész nap az aranymezőn járkálnál... (Remélem, nem voltam túl szimbolista.)

Scala 2008.06.09. 08:30:20

Ildi, nagyon jó hasonlat! És még puha is ott belül! :-)

lizi 2008.06.09. 09:37:16

Tipp: Clarks cipőt a bolti árnál alacsonyabban tudtok venni egy kis XIII. kerületi cipőboltban (Victor Hugo u. 36. / a Szent István parknál). Nagyon kedves a tulajdonos hölgy és este 7-ig nyitva van, szombaton meg 2-ig. Nagyon jó cipellők vannak, jó áron. És a Clarks valóban istenien kényelmes. Megéri az árát!!!

lizi 2008.06.09. 09:38:58

Zsani: lehet, hogy én vagyok szkeptikus, de honnan lehet tudni hogy ezek eredetiek (bár biztos vagyok benne, hogy te nem vennél gagyit :)), csak mint tanács kérdezem.

janettaylor · http://www.janetteria.com/ 2008.06.09. 10:12:10

Szia Lizi!

A chanel napszemüvegek elég jól felismerhetőek. Sorszám a szárban és leheletnyi kicsi számokkal a jobb oldalon az üvegbe (közvetlen ahol a szár nyílik. (ez a sorszám BC-vel kezdődik.) Van egy sorszám a bal szárában is, de az szerintem inkább típuszám. Szintén nagyon nagyon kicsi betűkkel chanel a bal felső üveg részen és azt csak nagyon nagyon kuksizva látod, fényre fordítva. . . jobb szárába chanel made in italy (legalábbis én még csak olyat láttam) ce és mellette egy cc logo belül is.

A tok*: különböző méretű lehet (szeüveg típustól függően), érdekes gumiszerű textillel van bevonva. belül nagyrészt homokszínű (persze lehet más szín is, pl: fekete)bársonyosabb posztószerű anyag és felül bele van varrva egy fekete anyagon, hogy chanel (alatta a cc logó) Kivül ahol összecsukod a a tokot, mindkét oldalon van egy fémszerű, lapos kerek cc logós fém. A tetején (semmiképpen nem rányomva) chanel felirat úgymond gravírozva (nyomtatott nagybetűvel)

*Az újabbaknál láttam már másmilyen tokot is.

Ha teljesen új a darab akkor még jár hozzá egy fekete chanel doboz is amin fehérrel chanel felirat van és sokhoz egy kis chanel feliratos porvédőkhz hasonló kis bugyorka.

a szemüvegtisztító kis anyagocska, (csak fénynél láthatóan) cc logókkal van nyomva. . .

Ebayen ezeket lefotózzák, ezt az alteregos darabot meg megvizslattam. . .

Igazán a minőség miatt fontosak számomra még ezek, ezeket bátran be lehet méretni UV védelem okán. . .

Nem utolsósorban, ha meglátsz egy igazit meg egy gagyit, akkor szerintem eléggé szemmel látható a kidolgozásbeli különbség. Nincs semmiféle műanyag és fémhiba, a cc jel az oldalán (szinte mindegyiken megjelenik valamilyen formában) szinte már már művészi. . .

Remélem segítettem :)

Scala 2008.06.09. 11:40:26

Húúú! Zsanett előtt le a kalpommal! :-)

Nekem egy D&G napszemüvegem van, tuti eredeti, de el nem tudnám mondani, hol vannak az "eredetiség jelek"...
Ez már-már felsőfokú szaktudás, amit Janett a Chanel terén képvisel!

Scala 2008.06.09. 11:42:00

Drága Lizi!
Aranyba, sőt platinába foglaltassék a neved, a Clarcks tippért köszönet gyanánt!

lizi 2008.06.09. 12:43:22

Scala!
Én örülök, hogy segithettem, azért vagyunk. :) Én már két bőrcipellőt is beszereztem ott. :) Ja egyébként táskákat is árul a hölgy, aki roppant kedves és segitőkész, olyan amit nem tapasztalsz egy plázában. Éljenk a kis boltok!!!! :)

Zsani!
Szóhoz sem jutok... :) nem számitottam ilyen kimeritő válaszra. Alapvetően úgy gondoltam, hogy nekem sohasem lesz Chanelem, de majd bekukkantok abba az üzletbe.

maryn 2008.06.09. 20:10:43

A Clarks ballerina tényleg szuper kényelmes, ősszel vettem egy metálbronz színűt és azóta szinte le sem vettem, télen az irodában hordtam:)

Viszont az árukhoz képest ezek is ugyanolyan hamar tönkremennek, mint a Vagabond cipők (másik kedvenc). A szín pár hét után kezdett megkopni, mostanra pedig a sarokrész feletti bőr is teljesen lejött és borzasztó szalonképtelenül néz ki sajnos. Vagy csak én vagyok ilyen peches?
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása