OurFashion

Divatos füzetek - LV felvette a kesztyűt

2008.június.05. 18:09

*Bianka*

1 komment

Fashionista már írt a Moleskine füzetekről és útikönyvekről. Louis Vuitton most úgy döntött felveszi a kesztyűt és hasonló jellegű útikönyveket gyárt. A szisztéma ugyanaz, tulajdonképpen kapsz egy jegyzetfüzetet, ami kívülről szépen megvan tervezne, minden város más (nem úgy mint a Moleskine-nél), néhány alapvető információt megadnak, és a többit rád bízzák és a képzeletedre, hogy jegyzetelj, rajzolj, ragasztgass. Az eddig gyárott városi notebook-ok: Mumbai, Párizs, London, Tokio, Sydney, Peking, Athén, Rió, New York, Ezenkívül hagyományos utikönyveket is kiadott a cég. Lehet kapni egy 1. könyv: Párizs
2. könyv: Marseilles - Strasburg
3. könyv: London - Dublin
4. könyv: Amszterdam - Brüsszel - Luxemburg
5. könyv: Koppenhága - Helsinki - Reykjavik - Stockholm
6. könyv: Berlin - München - Bécs - Genova
7. könyv: Róma - Milánó - Torinó - Velence
8. könyv: Madrid - Barcelona - Lisszabon
9. könyv: Moszkva - Szentpétervár - Athén - Isztambul

Ha nem lennék magyar, azt is mondhatnám, hogy ebben minden benne van ami kell, de mi hol vagyunk? és Prága? és Krakkó? remélem lesz egy tizedik kötet.
Árak:
Európa csomag: 110$
New York útikönyv: 53$
Notebook-ok: 99$

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laar 2008.06.05. 19:08:58

Ötletes és szép is! De az az igazán jó travel notebook, amit sajátmagad terevezel és készítesz..szerintem. Nagyon kellemes elfoglaltság, én már csináltam:)
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása