OurFashion

Fashion Awards 2008

2008.június.02. 20:40

*Bianka*

6 komment

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg, a már egyre elismertebb és elfogadotabb Hungarian Fashion Awards-ot. A díjazottak:
 


 

Az Év Modellje: Fórizs Adina
Az Év Fiatal Divattervezője: Anh Tuan
Az Év Divatfodrásza: Szabó Ádám,
Az Év Sminkese: Tombor Sarolta
Az Év Stylistja: Tóth Ali – Virág Anikó
Az Év Divatfotósa: Almási Jonathán Csaba
Az Év Divattervezője: Konsánszky Dóra

Most Fórizs Adináról egy kicsit bővebben:

 

 

Fórizs Adina 2 éve kezdett modellkedni az Icon Model Management modelljeként. A 20 éves lány karrierjének első, és talán egyik legmeghatározóbb momentuma a 2008-as Tavaszi/Nyári Prada show megnyitása volt.
Fotói megjelentek a párizsi, az olasz Vogue-ban, valamint a francia Numero és Crash magazin oldalain is. Olyan neves fotósokkal dolgozott együtt mint Craig Mc Dean, Miles Aldridge, vagy David Sims. Adina látható a Prada és a Gap 2008-as kampányaiban is.
Csak a newyork-i Showhéten 17 Show-val büszkélkedhet, olyan nevek társaságában mint: Donna Karen, Marc Jacobs, Anna Sui, Rodarte és Alberta Ferretti.
Idén az amerikai models.com a világ 31. legkeresettebb modelljének választotta. Szerintem Ő fantasztikus karriert futott be eddig, és ez még koránt sem a vég. Nem csodálom, hogy Ő kapta ezt a díjat, nagyon megérdemli. Végre egy olyan magyar modell aki nem csak gyönyörű, de finom és van kisugárzása is. Igérem figyelemmel fogjuk követni a karierrjét.

További információk: New York Magazin



 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.06.03. 07:19:45

Éljen-Éljen Tóth Ali és Virág Anikó! Annyira tehetségesek, nagyon megérdemlik! Tényleg ők a legjobbak az országban!

dzsuli 2008.06.03. 11:23:11

jaj, ezt egy kicsit nagyobb dobra is verhetnék:(
hát reméljük egyre nagyobbhírveréssel jár majd...

Scala 2008.06.03. 16:43:43

Majd írtok bővebben a Tóth Ali - Virág Anikó párosról is?

Laar 2008.06.05. 18:41:49

Anh Tuan, Tóth Ali, Tombor Saci Rulez!

Laar 2008.06.05. 18:47:09

A modell nekem nem jön be. Nagyon vézna..(ami persze nem hátrány egy modellnél, de neki nagyon rosszul áll). A kisugárzása pedig..pff..nem is tudom.."nem eszek, miért is évezném az életet?"
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása