OurFashion

Patricia Field kollekciója

2008.május.29. 22:15

**Anna**

3 komment

Már sokszor emlegettük őt a blogon, mint a Szex és New York stylistja, de most más oldaláról mutatkozi be nekünk. Már a második alkalommal álmodott meg egy kissebb kollekciót a Payless nevű amerikai honlapnak. Bevallása szerint imádja a Manolo cipőket, de neki sem esik jól, hogy ennyit kell érte kifizetni. Ráadásul azt is tudja, hogy nem sokan tehetik ezt meg. Ezért alkotta meg ezeknek a szandiknak és cipellőknek a terveit. Ráadásul a legdrágább is csak 35 dollár.

Amúgy érdemes nézelődni a honlapon, mert elég jó szandálokra lehet bukkanni, nagyon olcsón. Azt sajnos nem tudom, hogy hozzánk is elküldik-e.

www.payless.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.05.31. 12:48:53

Hú! Nekem az első képen látható cipő igencsak elnyerte a tetszésemet! Franc, hogy Európa nem fér hozzá ehhez... mert szerintem kizárt, hogy ide is elküldjék... :-(

Scala 2008.05.31. 12:49:29

Mármint az arany, a második kép, egészen pontosan! ;-)

bagsnob 2008.07.17. 19:26:01

Lányok!
Szeretlek Titeket! Szoktalak olvasni is, amikor ráérek. De! Vigyázzatok a helyesírásra! Nem kissebb hanem kisebb! Náray nem mindíg, hanem mindig elegáns. Ha már az ember kritizál másokat, törekedjen a tökéletességre! Jók vagytok, remélem nem bántottalak meg Titeket!
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása