OurFashion

Fashionista reggeli hírei 2.

2008.május.20. 09:13

fashionista

2 komment

Rachel Zoé ruhakollekciót dob piacra. A sokak által vitatott stylist -aki egyesek szerint híres ügyfeleit az anorexia határáig kergeti - imádja a bő tunikákat ceruzanadrágokkal párosítani, kiegészítőként pedig hangsúlyos nyakláncokat és gigászi napszemüvegeket aggat ügyfeleire. A The Cut szerint a hír hallatán aggódnunk kell, ugyanis Rachel az utóbbi időben a képen látható ruhákat viselte, márpedig ha a kollekció is ilyen lesz, akkor nem sok jóra számíthatunk! Én erre csak annyit tudok mondani: remélem, hogy műszőrme az a kabátka!

Szintén a The Cut számol be arról, hogy a Burberry megválik Agyness Deyntől (a legfelkapottabb modell manapság-ígérem majd jön róla bemutató cikk is) mondván, hogy ő már "túl híres" nekik. Állítólag a fotós Mario Testino -aki a Burberry egyik tanácsadója- már unja, hogy mindenhonnan Agyness arca köszön vissza. Ez vajon a népszerűség átka? 

A Chanel új körömlakk-kollekciót dob piacra Robertson Boulevard néven. A neonos, élénk árnyalatok nyáron a legdivatosabbak, viseljétek őket bátran! 

 

A magyar arcápoló márka, az Omorovicza már külföldön is terjeszkedik. Ma reggel a BellaSugar méltatta kis hazánk krémeit: http://bellasugar.com/1639213

 

Megosztás:
2 komment

Címkék: hírek chanel burberry agyness deyn

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.05.20. 20:21:05

Akkor jol tettem hogy megvettem tegnap a narancssárga bourjois körömlakkot?:)

Ez az Omorvicza meg!Nem is hallottam róla még soha!Már ez is kipipálva. Köszi Nektek

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2008.05.21. 09:06:48

Igen, a narancsos-neonos körmök, most nagyon divatosak, főleg kissé napbarnította kezeken.
Az Omorovicza pedig kis hazánk egyik rejtett kincse, az Andrássyn van az üzletük.
designed by zawar.hu built by annajuli
süti beállítások módosítása